Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
KOZMETOLOŠKO - TERAPIJSKI CENTAR FENIKS 07

KOZMETOLOŠKO - TERAPIJSKI CENTAR FENIKS 07

Kavitacija, lipoliza, mezoterapija Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 13:00 - 20:00
Utorak 13:00 - 20:00
Sreda 13:00 - 20:00
Četvrtak 13:00 - 20:00
Petak 13:00 - 20:00
Subota 10:00 - 15:00
Nedelja ne radimo

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


DODRODOŠLI U KTC FENIKS 07

Kozmetološko-Terapijski Centar FENIKS 07 je osnovan početkom 2007. godine i bavi se kozmeto-dermatologijom i pre svega je orjentisan na prevenciju i medicinske tretmane raznih oboljenja kože i kose, a paralelno i na kompletnu negu zdrave kože. Usko stručna specijalnost centra su hemijski pilinzi, radiotalasne intervencije i mezoterapija kože, kose i obrva.


NA JEDNOM MESTU: NEGA, PREVENCIJA, LEČENJE, INTERVENCIJE

Skenerskopski pregled kože/kose je prvi korak u rešavanju problema ili poboljšanju postojećeg stanja i sastoji se iz dva dela: anamnestičko-dijagnostičkog i skenerskopskog. Skenerskop SMP je aparat koji poseduje sočiva sa uveličanjem do 650 puta i omogućava uvid u dubinske slojeve kože (5-7mm), epidermalne i subdermalne strukture. SMP funkcija podrazumeva softversko merenja sebuma, hidratantnosti i pigmentacije kože. Pomoću njega se jasno vide folikuli dlake sa pripadajućim lojnim žlezdama, vaskularizacija kože i tonus mišića podizača dlake, kao i postojanje gljivičnih ili bakterijskih infekcija na kapilicijumu. U slučaju problema kose to omogućava pouzdanu procenu ponovnog rasta i oporavka kose.
Pregledom se dijagnostikuju problemi kao što su: prekomerno mašćenje kože i kose, akne, ožiljci, hiperpigmentacije, kuperoza, opadanje i proređivanje kose, opadanje obrva i trepavica, perut, svrab, razne promene na koži kao što su papilomi, bradavice, keratoze ...
Napredak terapije se prati kroz sken-skop snimke sa svakog pregleda. Pregled traje oko 60 minuta. Klijent dobija detaljan izveštaj sa predlogom kompletne preporučene terapije.

Svakom klijentu se otvara karton u kome se evidentira svaka usluga i terapija koju koristi, kao i promene koje se redovnim dolaskom uočavaju. Za redovne klijente obezbedjen je popust na određene usluge.

Medju najmlađim klijentima su bebe starosti nekoliko meseci pa na više. Ovo su problemi koje mogu rešiti u ovom Kozmetološko-terapijskom centru: ojedi, atopski dermatitis, suva koža, ekcemi, svrab, afte, opekotine, virusne promene (papilomi, bradavice), temenjača. Deci do 10 godina pregledi se ne naplaćuju!


NUTRICIONIZAM

U cilju zdravlja i obezbeđivanja kompletne regeneracije organizma u centru možete zakazati i nutricionistički pregled i na taj način krenuti putem pravilne i zdrave ishrane do idealne telesne mase. Nakon uvida u krvne analize, detaljnu anamnezu i druge brojne parametre (kao što su Body Mass Index, mišićna masa, masa vode ...) određuje se individualni režim ishrane. Rade se dijete za smanjivanje ili povećanje telesne mase, dijete za decu, trudnice, sportiste... Postoje i medicinske dijete (za hronična oboljenja), kao i specijalne dijete, usklađene prema posebnim zahtevima klijenta i njegovim načinom života i rada.

TRETMANI KOŽE LICA I TELA

Tretmani lica i lečenje akni spadaju u najzastupljenije usluge FENIKS 07 tima. Obavljaju se detaljno, sa kvalitetnom pripremom, bez iritacije, traumatizovanja i ostavljanja ožiljaka na koži. Zavisno od stanja kože, radi se manuelna i/ili ultrazvučna komedoekspresija (dubinsko čišćenje pora), kao i prethodna priprema kože koja može biti sa parenjem, ili bez parenja: sa primenom Ultrasonic aparata uz profesionalne gelove za tzv. hladno parenje kože ili enzimske maske koje vrše neagresivan piling, omekšavaju i otvaraju pore. Jedna od procedura u lečenju akni koja se u centru radi je svetski poznata kao NEOSTRATA hemijski piling, a proverena je i pokazala se i više nego uspešnom kod teških oblika akni i hiperpigmentacija sa ožiljnim promenama koje prate ovo oboljenje. Za blaže oblike akni, estetske nepravilnosti, prekomerno mašćenje i proširene pore obavlja se EXUVIANCE hemijski piling, jedinstven neinvanzivni piling koji se radi bez ograničenja tokom cele godine. Za klijente koji nisu pristalica hemijskih pilinga u ponudi su LACRIMA fitopilinzi, za lečenje akni, hiperpigmentacija uz istovremenu regeneraciju i stimulaciju kože.

Ekskluzivnost Lacriminih tretmana predstavlja Enzimsko-keratolitički tretman, koji obavljaju sertifikovani medicinsko obrazovani terapeuti.

Ovu terapiju karakteriše visoka koncentracija aktivnih komponenti, koje poseduju keratolitičko, antiseptičko, antikomedogeno, apsorbujuće i rano-zarastajuće dejstvo.

Tretman je namenjen za uklanjanje ili ublažavanje ožiljaka i fleka od akni,  lečenje akni, infiltranata, bora, strija i drugih estetskih imperfekcija na koži.

Lacrima je ime koje na latinskom znači SUZA i simbolizuje prirodnost i kozmetiku bez konzervansa i veštačkih aditiva.

Tretmani kože se sprovode proizvodima profesionalnih brendova: Neostrata, Exuviance, Lacrima, Revanesse, Skeyndor, Jean d'Arcel, Auriege, Aesthetic Dermal, Janssen,  Heliocare, La Biosthetique, Thuya, Renergique ...


RADIOTALASNE INTERVENCIJE

Radiotalasne intervencije predstavljaju savremen način brzog i pouzdanog uklanjanja svih promena na koži (bradavice, papilomi, meki fibromi, mladeži, keratoze, ksantelazme, …). Prednost radiotalasa je u tome što se svaka promena uklanja u potpunosti samo jednom intervencijom i što za razliku od klasičnih metoda nema recidiva, niti ožiljaka.

Radiotalasna metoda je pokazala najveću efikasnost i najbolji estetski rezultat u odnosu na druge metode (tečni azot, elektrokauterizacija, odstranjivanje laserom), a za promene na očnim kapcima je idealan izbor, jer je to jedina metoda potpuno bezopasna za oči! Od svih metoda najmanje traumatizuje tkivo i nakon takvih intervencija dolazi do brze regeneracije kože, što i u slučaju uklanjanja dubljih promena rezultuje skoro neprimetnim ožiljcima.
Intervencija je veoma brza, zavisno od vrste promene koja se uklanja traje od 10-ak sekundi do par minuta po promeni. Tokom intervencije može se osetiti samo blago trenutno peckanje. Tretirana regija prirodno zaceljuje bez krvarenja i ušivanja.
Ovo je bezbedna metoda kojom se uklanjaju promene sa kože tokom cele trudnoće, jer ne dovodi do zračenja.


MEZOTERAPIJA

Klasična - injekciona i dermapen
Tehnika ubacivanja različitih aktivnih supstanci mikroinjekcijama u slojeve kože i potkožno tkivo. Mezoiglicama se u središnji deo kože – mezoderm (sloj živih ćelija) unose vitamini, minerali, aminokiseline, faktori rasta - citokini (EGF epidermalni faktor rasta, FGF fibroblastni faktor rasta ...), regulatorni peptidi, stem ćelije, oligoelementi potrebni za pravilnu ishranu i obavljanje kože.
Kokteli su sterilni i za jednokratnu primenu. Na samoj intervenciji se priprema individualna kombinacija supstanci, a postoje i gotovi kokteli koji u svom sastavu sadrže do 60 aktivnih sastojaka.

Aparaturna (mezoporacija) bez iglica
Neinvazivna, estetsko-medicinska procedura kojom se bez upotrebe iglica, putem mezo sonde unose aktivne materije direktno u dublje slojeve
Odobrena je metoda od FDA kao alternativa injekcionoj mezoterapiji.
Tretmani su prijatni, bezbedni a rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana.

USLUGE CENTRA FENIKS 07

TRETMANI KOŽE

- Medicinsko-higijenski tretmani kože
- Tretmani lica organskom kozmetikom
- Ultrazvučno i manuelno čišćenje pora
- Ultrazvučni, biološki, hemijski i fito pilinzi kože (akne, pigmentacije, ožiljci)
- Mezoterapija kože, injekciona i aparaturna (tzv. no needle)
- Enzimski tretmani kože
- Biološki tretmani kože (anti-age i antioksidantni tretmani, za hidrataciju, revitalizaciju, relaksaciju …)
- Medicinski tretmani kuperoze (rozacee)
- Laserski biostimulativni tretmani (kuperoza/rosacea, akne, rane, opekotine...)
- Neostrata hemijski piling – medicinske kiseline (površinski-srednji-duboki piling)
- Neostrata Citratni tretman protiv akni i hiperpigmentacija
- Exuviance hemijski piling: (površinski neinvazivni piling)
LACRIMA Enzimsko-keratolitički tretman (NOVA KOŽA ZA 7 DANA)
- Fitopiling kože (Lacrima)
- Korektivni tretman bora Hijaluronskim filerima Revanesse
- Radiotalasno uklanjanje bradavica, papiloma, fibroma, mladeža, angioma, keratoza, ksantelazmi

NEGA KOŽA BEBA I DECE:
Ojedi, atopski dermatitis, ekcemi, svrab, iritacije, afte …

TRETMANI KOSE

Mezoterapija kose,
Laserska biostimulacija,
Kombinovana terapija: Mezo / Dermapen / Laser

Indikacije:
- Prekomerno mašćenje i seboreja
- Iritacija, svrab, perut
- Gljivična oboljenja
- Opadanje kose
- Difuzno proređenje kose
- Razne vrste alopecija (alopecia areata – opadanje dlake u vidu pečata…)
- Proređenje i opadanje obrva i trepavica

OSTALE USLUGE

- Bezbolno rešavanje problema uraslih noktiju Podološkim 3TO protezama
- Radiotalasne intervencije
- Nutricionistički pregledi i izrada dijeta
- Skenerskopski pregledi kože i kose
- Terapijska masaža leđa aromatičnim esencijalnim uljima
- Minival i farbanje trepavica i obrva
Besplatno:
- Pregled i saveti za radiotalasno uklanjanje promena sa kože
- Pregled kože deci do 10 godina
- Savetovalište za foto-imuno protekciju kože
- Savetovalište za negu kože trudnica

Posetite nas na našim Facebook stranama:

   

Sajtovi:

www.ktcfeniks07.rs

www.radiotalasneintervencije.rs

 

Foto

KOZMETOLOŠKO - TERAPIJSKI CENTAR FENIKS 07 Kavitacija, lipoliza, mezoterapija Beograd
KOZMETOLOŠKO - TERAPIJSKI CENTAR FENIKS 07 Kavitacija, lipoliza, mezoterapija Beograd
KOZMETOLOŠKO - TERAPIJSKI CENTAR FENIKS 07 Kavitacija, lipoliza, mezoterapija Beograd
KOZMETOLOŠKO - TERAPIJSKI CENTAR FENIKS 07 Kavitacija, lipoliza, mezoterapija Beograd
KOZMETOLOŠKO - TERAPIJSKI CENTAR FENIKS 07 Kavitacija, lipoliza, mezoterapija Beograd
KOZMETOLOŠKO - TERAPIJSKI CENTAR FENIKS 07 Kavitacija, lipoliza, mezoterapija Beograd
KOZMETOLOŠKO - TERAPIJSKI CENTAR FENIKS 07 Kavitacija, lipoliza, mezoterapija Beograd
KOZMETOLOŠKO - TERAPIJSKI CENTAR FENIKS 07 Kavitacija, lipoliza, mezoterapija Beograd
KOZMETOLOŠKO - TERAPIJSKI CENTAR FENIKS 07 Kavitacija, lipoliza, mezoterapija Beograd

Vrste plaćanja

Kartice