KETERING KUMBARA

Ketering Beograd

Adresa: General Ždanova 36, Avala
Beograd Telefon: 011/390-6877, 063/555-396
E-mail: info@kumbara.rs
Sajt: www.kumbara.rs

4.5/ 5stars

Smešten na samom vrhu Beograda, u podnožju planine Avala, nalazi se jedinstveni ketering Kumbara, čuven po svojim nacionalnim specijalitetima. Bez obzira na to da li ćete započeti dan doručkom kod nas, svratiti na ručak ili možda romantičnu večeru, naši kuvari su uvek spremni da Vas iznenade i obraduju. Kumbara je mesto gde se dobro jede.

Naša ideja je da ljudima pružimo uživanje u hrani i u isto vreme im omogućimo više vremena za sebe, svoje prijatelje, poslovne partnere. Želimo da unapredimo način i kvalitet života ljudi, kroz vrhunski kvalitet hrane koju pripremamo i profesionalnu uslugu koja posvećuje pažnju svakom detalju.

Kumbara se podjednako razvija i pruža u tri različita pravca:

1. A la Carte
Vrhunska i jedinstvena usluga u samom restoranu sa tradicijom dužom od 40. godina.
Kumbara ima i dugogodišnju tradiciju proizvodnje svojih sopstvenih proizvoda, kao što su juneće mleveno meso, kobasice i dimljeno meso. Kumbara takođe poseduje i svoju pekaru i poslastičarnicu, gde brižno osoblje po specijalno čuvanim recepturama priprema sve pecivo i slatkiše.

2. Kumbara Ketering
Naša ideja je da ljudima pružimo uživanje u hrani i u isto vreme im omogućimo više vremena za sebe, svoje prijatelje, poslovne partnere. Želimo da unapredimo način i kvalitet života ljudi, kroz vrhunski kvalitet hrane koju pripremamo i profesionalnu uslugu koja posvećuje pažnju svakom detalju. Naši specijaliteti su idealni za sve vidove proslava, promocija i slavlja. Svojim originalnim izgledom i ukusom ostavljaju nezaboravan utisak na vaše goste. 

- Finger food
- Jela na kilogram
- Obroci 

3. Venčanja i proslave
Kumbara nije sala za svadbe, već restoran sa četiri zvezdice i tradicijom dužom od 40. godina.
Kumbara je do sada organizovala veliki broj venčanja i svadbenih slavlja, i kroz svoje iskustvo pozicionirala sebe u samom vrhu restorana koji nude usluge ovog tipa.

Kumbara pruža mogućnost organizovanja slavlja za 285 ljudi, ima veliku baštu u kojoj se organizuju gradska venčanja a poseduje i svoj veliki parking.

Pogledajte naš restoran http://kumbara.rs/