PING PONG 011

Kineska kuhinja Beograd

Adresa: Vase Čarapića 5, Stari grad // Kneza Višeslava 31g, Čukarica
Beograd Telefon: 011/2634-167, 069/2634-167 // 011/3563-742, 061/3563-742
E-mail: slcolor@bvcom.net
Sajt: www.pingpongdostavahrane.com

4/ 5stars

Kineski restoran Ping Pong 011 nalazi se na dve lokacije, u Vase Čarapića 5, na teritoriji opštine Stari Grad i u ulici Kneza Višeslava 31g na teritoriji opštine Rakovica u Beogradu. Sa željom da oplemenimo Vaša čula jedinstevnim ukusima i mirisima kineske kuhinje, okupili smo na jednom mestu, vrhunske majstore svog zanata, najbolje kineske kuvare.

Karakteristična po kombinaciji najrazličitijih začina i sastojaka, kineska hrana na vrlo specifičan način oslikava kinesku kulturu i način života. Bogatstvo mirisa, ukusa i boja na jednom mestu, privlači gurmane iz celog sveta, voljne da probaju nešto novo i neobično.

Kako je kineska kuhinja, postala nezaobilazan deo kineske kulture, njeno konzumiranje služi kao sredstvo postizanja i očuvanja zdravlja, zbog čega se pri pripremi hrane insistira na tome da ista sadrži što raznovrsnije sastojke.

Morski plodovi, piletina, svinjetina, junetina i neizostavni pirinač, ukrašeni mnoštvom povrća i začina, daju kineskoj hrani jedinsten šmek, a našim gostima potpuni ugođaj. Kiselo - slatki - ljuti ukusi koji će zagolicati Vaša čula, učiniće da se jednostavno zaljubite u kinesku kuhinju.

Prepoznatljiva i po poslasticama sa autentičnim aromama, kineska kuhinja restorana Ping Pong 011 oduševiće sve sladokusce izvrsnim pohovanim bananama i sladoledom. Ukusi i mirisi koji pokreću sva cula, učiniće da sa Vama dragim osobama poželite da podelite ovo novo iskustvo.

Pripremljenu hranu možete probati u našem fast foodu ili poručiti telefonom, a mi ćemo Vam je dostaviti na kućnu adresu.

Vrhunski specijaliteti kineske kuhinje.

Odlična usluga i povoljne cene.

Svratite do nas.

Kineski restorani Ping Pong 011, Vidikovac, Stari Grad.