Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
JOOB PLUS

JOOB PLUS

Knjigovodstvene agencije Beograd

Korisne informacije

Omladinska zadruga JOB PLUS

Omladinska zadruga Job Plus nalazi se na Banovom Brdu i osnovana je 2010 godine. Profesionalnim, odgovorni rad i stalno usavršavanje, glavni je cilj omladinske zadruge Job Plus. Našim omladincima obezbeđujemo proverene poslodavce, informisanje o pravima i obavezama, o aktuelnim događajima, savetovanje o mogućnostima zapošljavanja.

Naš zadatak je da pomognemo studentima i drugim mladim nezaposlenim ljudima u pronalaženju posla koji je privremenog i povremenog karaktera, a koji im pomaže da u toku školavanja ili čekanja do stalnog zaposlenja iskoriste da ostvare zaradu, prošire znanja i iskustva, izgrade odnos prema radu, i da pokažu sposobnosti kojima raspolažu.

Zaštita članova u odnosu prema poslodavcu je takođe važna obaveza i usluga koju Job Plus pruža svojim članovima.Velika ponuda poslova, redovna isplata zarada i zadovoljni članovi su činjenice sa kojima Zadruga može da se pohvali.

Poslodavcima nudimo selektovanu radnu snagu, omladince sa dobrim karakteristikama , koji su spremni da, za veoma kratko vreme, odgovore svim izazovima i radnim zadacima. Jednostavna administracija i stručno savetovanje su takođe usluge koje poslodavcima povećavaju efikasnost u poslovanju.

Kontakt informacije:
Adresa: Blagoja Parovića 15, lokal 5, Beograd
Tel. (+381 11) 2547 959
Fax. (+381 11) 3573 803
Mob. +381 80 50 370
E-mail: jobplus@sezampro.rs

Radno vreme:
- Ponedeljak - Petak od 8:30 do 16:00h


Knjigovodstvena agencija KALKULATOR

U sklopu omladinske zadruge nalazi se i knjigovodstvena agencija Kalkulator. Knjigovodstvena agencija počela je sa radom kao porodično preduzeće. Od tada se uspešno bavimo pružanjem knjigovodstvenih i računovodstvenih usluga profesionalno i ažurno. Veliki broj zadovoljnih klijenata dokaz su da smo najbolji u svom poslu.

Registracija preduzeća u Srbiji često je komplikovan posao, ali ne i u knjigovodstvenoj agenciji Kalkulator. Svakom klijentu ili preduzeću pristupamo individualno i na taj način uspevamo da obezbedimo adekvatnu vrstu usluge koja je vezana za njihovu delatnost.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i stručnom kadru, u mogućnosti smo da profesionalno izađemo u susret svim poslovnim zahtevima naših klijenata koji su nam ukazali poverenje. Za sve poslove preuzimamo potpunu odgovornost.

Knjigovodstvena agencija Kalkulator na jednom mestu nudi sledeće usluge:
- Registracija preduzetničkih radnji
- Knjigovodstvene usluge
- Likvidacija privrednih društava
- Računovodstvene usluge
- Poresko savetovanje
- Poslovno savetovanje
- Finansijsko savetovanje
- Osnivanje firmi
- Obračun plata

Imamo odličnu saradnju sa svim nadležnim poreskim, državnim i drugim upravama. Dođite već danas i postanite jedan od naših zadovoljnih klijenata.

Vaša knjigovodstvena agencija Kalkulator Banovo brdo.

Foto