KNJIGOVODSTVENA AGENCIJA MEGA KAM

Knjigovodstvene agencije Beograd

Adresa: Jurija Gagarina 229/251, Novi Beograd
Beograd Telefon: 011/7180-140, 064/267-27-30
E-mail: megakam@sezampro.rs
Sajt: mega-kam.rs

4/ 5stars

Davne, 1990. godine, uz kafu za dvoje, stvorila se ideja da krenemo u privatni biznis. Podloga za to su dotadašnje godina rada u struci u državnoj firmi od najnižeg mesta u knjigovodstvu do šefa racunovodstva. Odluka je doneta za okruglim stolom, za kojim su, pored nas dvoje, ozbiljno sedela i dva malena coveka razlicitog pola, kojima, ruku na srce, ništa nije bilo jasno, ali su ucili kako se donose odluke. Taj sto je i dan danas u našoj porodici i za njim se i sada donose porodicne i poslovne odluke, samo što sad za njim, pored nas dvoje, sede dva odrasla coveka različitog pola sa svojim drugim polovinama. Tradicija se prenosi.
1991. godine nastaje Mega Kam, knjigovodstvena agencija. Od 1995. godine, vlasnik agencije, Ljiljana Živadinovic, ima sertifikat računovodje, izdat od strane Saveza računovodja i revizora Srbije.

Iskustvo od 23 godine porodicne knjigovodstvene firme je tu. I kafa je tu. To nas definitivno odvaja od drugih strucnih firmi. Iskustvo nam je nepobitno pokazalo da i poslovni duh takodje ceni stabilnost i trajnost. Dokaz za to su klijenti koji su dugi niz godina sa nama, neki skoro dve cenije.

Sa svakim novim klijentom se dogovara i realizuje poseban sistem rada i organizacije uskladjen sa konkretnim potrebama te firme i u okviru delatnosti kojom se bavi. To je proveren recept za dugovecnost i uspešnost u ispunjenju mnoštva obaveza i rokova koje zakoni nalažu. U registratorima, u podacima u kompjuteru, u nama samima su zapravo ljudi, citave porodice, uštedevine, ideje, radosti i tuge, mnogo rada i odricanja svakog klijenta, mnogo pravog, realnog života. Mi to poštujemo, jer i sami smo deo privatničkog sektora ove države vec jako dugo.

Svoje usluge obavezno prilagođavamo malim i mikro preduzećima, preduzetnicima i nedobitnim organizacijama. Ne čudite se što se u ponudi ne pojavljuju velika i srednja pravna lica, jer je, priznaćete to nelogično. Takve firme imaju svoja knjigovodstva, prosto zato što to nalaže njihova veličina. Neozbiljno bi bilo, i po nama, neprimereno, da takvom jednom nerealnošću ukrasimo ovaj naš sajt. Želimo da naša ponuda bude realna jer privatni biznis je vrlo realna i živa stvar.

Obzirom da je svaki klijent specifičan na svoj način, bukvalno, biznis i lični svet za sebe, za svakog pripremamo, i sa njim dogovaramo, sistem rada koji je apsolutno prilagođen baš njemu, njegovom načinu rada, privređivanju, organizaciji, zaposlenima, kao i ličnim obavezama klijenta. Obostrano poštovanje dogovorenog sistema dovodi do temeljnog i profesionalnog obavljanja naših usluga, tačnosti i zadovoljstva klijenta. To je princip koga se držimo i posle 23 godine poslovanja. Ako je preživeo ovoliko godina u kojima je bilo svačega, znači da je dobar.

Knjigovodstvena agencija “MEGA KAM” obavlja za vas sledeće računovodstvene usluge:

1. Dvojno knjigovodstvo

vođenje glavne knjige,
analitičku evidenciju salda, konta, listinge otvorenih stavki,
obračun poreza na dodatu vrednost,
vođenje poreskih evidencija,
popis i obračun amortizacije osnovnih sredstava,
izradu završnog računa,
izradu međugodišnjih probnih bilansa,
vođenje blagajne,
obračun plata,
obračun socijalnih doprinosa,
obračun ugovora o delu i autorskih honorara,
prijava i odjava radnika,
prijava staža,
knjiženje maloprodaje sa izradom kalkulacije cena,
knjiženje veleprodaje sa izradom kalkulacije cena,
knjiženje uvoza i izvoza sa izradom kalikulacije,
izrada KEPU knjige,
knjiženje pazara, evidencija robe ili repromaterijala,
savetovanje sa pravnikom specijalizovanim za privredno pravo,
izrada sistematizacije radnih mesta,
vođenje platnog prometa,
obračun kamata,
pripremu dokumentacije za dobijanje bankarskih pozajmica,
izradu predloga kompletnog rešenja vašeg računovodstva,
izradu predloga racionalizacije ostalih postupaka povezanih sa računovodstvom,
savetovanje u smislu iznalaženja najboljeg poreskog rešenja za vašu firmu,
razrada neke Vaše poslovne ideje,
razne druge usluge po želji klijenta.

2. Prosto knjigovodstvo (preduzetnici koji to žele)

Naš knjigovodstvena agencija za Vas može da obavlja kompletno vođenje, ili pak možete da nam prepustite samo određena područja. Razmena podataka se može obavljati i elektronskim putem. Ipak, budimo realni, originalni papiri se moraju predati lično, što je i najbolja varijanta jer omogućuje susret u četiri oka, te se i to dogovara, mi kod Vas, ili Vi kod nas.

Ovo je pravo mesto da dobijete profesionalnu, a ipak toplu, domaćinsku brigu o vašoj firmi.

Posetite nas na adresi Jurija Gagarina 229, lokal 251 ili nas kontaktirajte telefonom.

Radno vreme: 08:00-18:00,
Subotom: 08:00-15:00

Nedeljom odmaramo, ako nam posao i rokovi dozvole.
I posle 23 godine trajemo. Čak smo sve mladji. Idemo dalje, pa izvolite sa nama, uz otvoren poziv na kafu za okruglim stolom.

S poštovanjem MEGA KAM