Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
ALLURE BEAUTY FASHION LOUNGE

ALLURE BEAUTY FASHION LOUNGE

Kozmetički saloni Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 10:00 - 23:00
Utorak 10:00 - 23:00
Sreda 10:00 - 23:00
Četvrtak 10:00 - 23:00
Petak 10:00 - 23:00
Subota 10:00 - 23:00
Nedelja Na zakazivanje!

GSP

  • Autobus: 51, 46, 511, 601

Dodatne Lokacije

Korisne informacijeU sklopu luksuznog projekta Belgrade Waterfront u jednoj od najlepših zgrada, nalazi se ALLURE BEAUTY FASHION LOUNGE studio lepote, mode i relaksacije na jednom mestu.

BEAUTY odeljak
Studio nudi vrhunske beauty usluge koje vas nece ostaviti ravnodušnim, jer tretmani u studiju lepote Allure se rade najkvalitetnijim proizvodima za negu lica i tela i najsavremenijim aparatima koji su pažljivo birani od strane Allure tima koji iza sebe nosi više od 20 godina iskustva.
Za vas smo pripremili konkretan izbor tretmana koji će vas ulepšati, podmladiti i doprineti mnogo vašem samopouzdanju.

FASHION odeljak
podrazumeva saradnju sa mnogim svetskim i domaćim brendovima, te sa profesionalnim fotografima u koliko zelite da imate profesionalne modne fotografije u vašoj arhivi ili na vašim društvenim mrežama.

LOUNGE odeljak
koncepta namenjen je za relaksaciju, uživanje ili druženje sa vasim prijateljima u elegantno uređenom prostoru, ugodnoj atmosferi, sa fascinantnim pogledom na reku, uz selektovanu ponudu toplih i hladnih pića.

ALLURE BEAUTY FASHION LOUNGE je osmišljen da bi omogućio klijentima da tretman lepote ne bude samo obični dolazak kozmetičaru.


Stručni tim

Naš tim stručnjaka s kojima radimo pobrinut će se da pre svega dobijete kvalitetne konsultacije o tome šta je najbolje rešenje za vaš problem, u koliko je u pitanju nega lica i tela, te nakon konsultacije, ukoliko se složimo pristupamo izvođenju tih tretmana.
Što se tiče preparativne kozmetike s kojom radimo, napravili smo najbolji izbor brendova po evropskim standardima i u saradnji sa iskusnim dermatolozima i laboratorijima za kozmetičke preparate, što će omogućiti da, se osećate sigurno u našim rukama.
Potrudili smo se da povežemo iskustvo tradicionalnih tretmana sa savremenim dostignućima u oblasti nege i lepote.

Volite i negujte vaše telo jer živite u njemu.

Allure body shape program nege tela je jedinstven i osmišljavan i nadograđivan dugi niz godina, te sigurno pruža najbolje rezultate u reduciranju celulita i masnih naslaga, oblikovanju tela neinvazivnim metodama, i učvršćivanju kože tela.
Aparati i preparati koje koristimo su iz vodećih njemackih kompanija.

Šminka u svrhu isticanja vaše lepote i prikrivanja nedostataka.

Ukoliko se radi samo o dekorativnim tretmanima kao što su trajna šminka, profesionalna šminka za posebne prilike, nadogradnja noktiju... Imate izbor da sami izrazite vaše želje ali ili ako ste u nedoumici sta bi vam najbolje stajalo možete da prepustite našim stručnjacima da predlože ono što bi bio najbolji izbor za vas ili da osmislimo najbolju kombinaciju vaše želje i našeg iskustva.

Važno je naglasiti da svakom klijentu pristupamo individualno u skladu sa jedinstvenim potrebama po pitanju nege, lečenja ili ulepšavanja.

Visoki standardi poslovanja.

Naša želja i cilj je da poboljšamo i podignnemo standarde u svetu nege i lepote i damo ulepšavanju i negovanju sasvim novu dimenziju.

Još jedna važna stvar je, da je Allure beauty koncept postoji 20 godina te je ALLURE BEAUTY FASHION LOUNGE jedan od ogranaka koncepta koji svoje prostore kako salona tako i akademije ima i u Srbiji i u Nemačkoj.

Edukativni deo koncepta nudi edukacije u oblastima:
- permanentna šminka
- profesionalni make up
- nega lica
- maderoterapija
- nadogradnja noktiju
- lash lift

A isto tako omogućuje potencijalnu saradnju sa istaknutim prolaznicima akademije jer su mnogi polaznici i sami postali deo Allure tima.

Ostanite uz nas, pratite nas, jer tu smo za vas.

Foto

Vrste plaćanja

Kartice