Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
AT THE STARS STUDIO

AT THE STARS STUDIO

Kozmetički saloni Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 17:00
Utorak 09:00 - 17:00
Sreda 09:00 - 17:00
Četvrtak 09:00 - 17:00
Petak 09:00 - 17:00
Subota 09:00 - 16:00
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 37, E2

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


SVAKODNEVNE AKCIJE!

NOVO!!!
MADEROTERAPIJA

- Klasični tretmani
- Depilacije
- Pedikir, manikir
- Tretmani za telo, mršavljenje i celulit
* mezo tretman (Mezoterapija je savremena metoda za rešavanje velikog broja estetskih i zdravstvenih problema. Podrazumeva ubrizgavanje u srednji sloj kože i potkožno tkivo tankim iglicama, manje doze aktivnih koktela, sastavljenih od prirodnih ekstrakata vitaminskih kompleksa, aminokiselina, lipolitika… na problematičnim mestima)
* RTL ( radiotalasima se stimuliše sinteza kolegena u dublji slojevima kože. Koristi se za osvežavanje i podmladjivanje kože kao i za podizanje tonusa kože. Rezultat je vidljiv već posle prvog tretmana, ali za trajan efekat podmladjivanja potrebno je najmanje 5 tretmana. Odlično se nadopunjuje sa mezoterapijom lica)
* Pakovanja
- Biološki tretmani
- Tretmani za negu lica
* mezo lica (Je tretman izbora za osvežavanje, podmladjivanje. hidrataciju i zatezanje kože lica, vrata i dekoltea)
- Frizerske usluge

- Anticelulit masaža je jedan od efikasnih načina da se rešite celulita na butinama i zadnjici.
A šta ovakva masaža podrazumeva?
Za razliku od obične masaže, ovo je prilično agresivna metoda i vrlo je verovatno da u njoj baš i nećete uživati i smatrati da je ona nešto najbolje za celulit. Ipak, druge metode mogu biti još bolnije!

- Gipsane bermude - tretman mršavljenja za savršen struk
Gipsane bermude" je popularan naziv za tretman oligoessentia kojim se toku sat vremena skine i do 2 konfekcijska broja u obimima tela. Tretman se izvodi sa 6 preparata + oligomineralna maska za telo. Oni sadrže oligo-elemente: zink, magnezijum, silicijum, nikl od kojih svaki ima određenu ulogu. Jedni imaju ulogu clinera, drugi podstiču izbacivanje toksina, zatezanje kože, lečenje celulita.
Sam postupak je vrlo jednostavan, posle presvlačenja u papirnate tange, krojačkim metrom vas izmere ispod grudi, oko stomaka, kukova, butina, iznad kolena i posle toga se prepuštate uživanju. Koža se najpre priprema za tretman i od grudi do kolena se očisti posebnom vrstom gline, a zatim se namažu kreme za razbijanje masnih naslaga i celulita. Celokupan tretman traje oko sat vremena. Rezultati se konstatuju na obimima i/ili u težini, to je individualno, od 300 do 900 grama po tretmanu.

 

Da li ste zainteresovani da postanete profesionalni kozmetičar? Vršimo edukaciju na visokom nivou kroz kurseve od nekoliko meseci. Dođite da Vas naučimo kako da druge činite lepima.


Iz mnoštvo profesionalnih tretmana odabraćete ono što je Vama potrebno. Mi smo tu da kroz stalnu uslugu pomognemo da zadržite atraktivan izgled. Radi se sa visokim kvalitetima, iskustvom od 30 godina i dugom tradicijom. Isto tako dok negujete svoju lepotu, uživacete u prijatnom ambijentu.

Hvala na poverenju i dobro došli u At The Stars Studio.

Foto

AT THE STARS STUDIO Kozmetički saloni Beograd
AT THE STARS STUDIO Kozmetički saloni Beograd
AT THE STARS STUDIO Kozmetički saloni Beograd

Vrste plaćanja

Kartice