BEAUTY VENUS

Kozmetički saloni Beograd

Adresa: Gajeva 3, Vračar
Beograd Telefon: 064/463-2059, 061/147-0766, 011/2406-092
E-mail: venus.beauty.beograd@gmail.com
Sajt: www.venus-beauty.rs

4.5/ 5stars

U prijatnom ambijentu salona lepote Venus Beauty nudimo Vam sledeće tretmane:

- Trajna i potpuno bezbolna epilacija celog tela IPL uređajem najnovije SHR nemačke tehnologije. Oslobodite se zauvek neželjenih dlačica kroz 6 do 8 tretmana.
- Tretmani uklanjanja pega, fleka, kapilara i akni i zatezanja kože IPL uređajem najnovije SHR nemačke tehnologije.
- Anti-aging tretmani kože AgeLOCN u Skin Galvanic Spa System
Ovaj sistem otklanja i poslednje izvore starenja kako bi ste imali svež, mek, prozračan izgled, sjaj svoje kože i vizuelno smanjili pojavu celulita.
- Popunjavanje i oblikovanje usana, nazolabijalnih bora, kao i bora na čelu, licu i vratu hijaluronskim filerima.
- Zatezanje kože, lica, vrata i ruku 3D i 4D mezonitima.

Beauty Venus nalazi se na prestižnoj lokaciji u Beogradu na Vračaru, u ulici Gajeva 3 i nudi Vam mogućnost da na jednom mestu pronađete sve što Vam je potrebno za dobar izgled i raspoloženje.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, edukaciji i stalnom usavršavanju na polju kozmetologije, naš tim stručnjaka nastoji da ovaj salon lepote pruži više od klasičnog, kao i da bude jedinstven.

Znatan je broj pripadnica nežnijeg pola koje imaju problem s neželjenim dlačicama na licu i telu. Ima više načina za njihovo uklanjanje: topao ili hladan vosak, brijanje, čupanje pincetom, kreme za depilaciju koje su krajnje neprijatne, bolne i moraju često da se ponavljaju.

Ipak, tu je i trajno i potpuno bezbolno rešenje – epilacija IPL uređajem, kao sve popularniji način uklanjanja neželjenih dlaka, gotovo sa svih mesta na telu. 

IPL  (IntezivnaPulsirajucaSvetlost)

Ova nemačka tehnologija je korak napred u odnosu na konvencionalne laserske metode. Ona donosi nežniji i efikasniji kozmetički tretman različitih kožnih problema. Uklanjanje dlačica vrši se brzo, trajno i potpuno bezbolno, takođe, IPL uredjaj “Venus-venur” poseduje posebnu tehnologiju zatezanja kože i tkiva, uklanjanje pega, fleka i kapilara.

Kvalitet i efikasnost su glavna odlika posla kojim se bavimo i zato smo se odlučili za nemačkog proizvođača Ipl uređaja najnovije SHR tehnologije (Super Hair Removal) firme “Venus-venur”.

Pored toga naš tim čini isključivo sertifikovano osoblje koje se sastoji od lekara specijalista i kozmetičarki obučenih od strane proizvođača  IPL uređaja.

Svi tretmani lepote koje nudimo u našem salonu su vrlo prijatni, efikasni i utiču ne samo na lepši fizički izgled, nego i na osećaj zadovoljstva i opuštenosti!
S toga, Vas pozivamo da se uverite u visoku profesionalnost, posvećenost i srdačnost našeg tima, kao i da uživate u prijatnom, opuštajućem ambijentu Venus Beauty tima.

Radno vreme:
Ponedeljak – petak od 10h-19h
Subota od 10h-15h

Venus Beauty, Gajeva 3, Vračar Beograd.

Facebook