Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
FRIZERSKO KOZMETIČKI SALON MAX WALLS

FRIZERSKO KOZMETIČKI SALON MAX WALLS

Kozmetički saloni Beograd
  • Adresa: Mića Radakovića 4h, Zemun
  • Telefon: 062/351-484

Korisne informacije


Salon lepote Maxwalls pronaći ćete u ulici Mića Radaković 4h, na teritoriji opštine Zemun. Naš frizersko - kozmetički salon brine se o Vašoj lepoti i pruža Vam na jednom mestu široku paletu profesionalnih usluga za negu Vaše kože, kose i noktiju.

Okupivši na jednom mestu tim vrhunskih kozmetičara i frizera sa dugogodišnjim iskustvom u radom, želeli smo da pripadnicama lepšeg pola omogućimo da pre svega uživaju u odabranim tretmanima i po završetku istih budu zadovoljne svojim izgledom.

U veoma prijatnom ambijentu moderno opremljenog salona lepote Maxwalls naići ćete na ljubazan osmeh našeg osoblja i njihovu spremnost da Vaše snove pretvore u stvarnost, po pitanju Vašeg spoljašnjeg izgleda.

Frizerski salon Maxwalls nudi Vam sledeće usluge:

- muško i žensko šišanje
- feniranje
- kolorisanje kose – ombre, sombre, balajaž
- brazilsko ispravljanje kose
- botoks kose
- svečane frizure
- riblja kost, pletenice

Kožmetički salon Maxwalls nudi Vam sledeće usluge:

- depilacija šećernim voskom
- relax masaže
- anticelulit masaže
- parcijalne masaže
- terapeutske masaže

Naša misija je da pre svega Vi budete zadovoljni sopstvenim izgledom, odnosno uslugom koju smo Vam pružili. Štedeći Vaše vreme i novac, težimo ka tome da individualnim pristupom svakom od Vas, pokažemo da je moguće probuditi skrivenu lepotu.

Ukoliko je Vaša kosa lošeg kvaliteta i gotovo beživotna, nudimo Vam jedinstveno rešenje u vidu botoksa za kosu, koji će je dubinski obnoviti i pomoći joj da postane čvršća, nežnija i elastičnija. Ne morate više da sanjate o kosi kao sa reklama, kada uz botoks za kosu, ista može postati i Vaša stvarnost.

Depilaciju u našem salonu lepote vršimo sećernim voskom, nakon čega istu ostavljamo savršeno mekom i glatkom. Zasnovana na upotrebi 100% prirodnih sastojaka, depilacija šećernim voskom je apsolutno bezbedna na svim tipovima kože, ne izaziva iritacije i gotovo je bezbolna.

Naša preporuka nakon napornog dana je masaža po Vašem izboru, relaks, terapautska, parcijalna ili anticelulit, koja će Vam vratiti neophodnu energiju.

Radno vreme:

- utorak – subota od 10-18h
- nedelja od 09-15h
- ponedeljak neradan dan

 

Foto

FRIZERSKO KOZMETIČKI SALON MAX WALLS Kozmetički saloni Beograd
FRIZERSKO KOZMETIČKI SALON MAX WALLS Kozmetički saloni Beograd
FRIZERSKO KOZMETIČKI SALON MAX WALLS Kozmetički saloni Beograd