Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
KOZMETIČKI SALON IN DERMA

KOZMETIČKI SALON IN DERMA

Kozmetički saloni Beograd
  • Adresa: Dušana Vukasovića 56b, Novi Beograd
  • Telefon: 064/196-0867
  • Viber: 064/196-0867
  • WhatsApp: 064/196-0867

Radno vreme

Ponedeljak ne radimo
Utorak 12:00 - 20:00
Sreda 12:00 - 20:00
Četvrtak 12:00 - 20:00
Petak 12:00 - 20:00
Subota 10:00 - 16:00
Nedelja 10:00 - 16:00

GSP

  • Autobus: 45, 601, 602, 71

Dodatne Lokacije

Korisne informacijeZa posetioce WWW.011INFO.COM Kozmetički salon In Derma Vam nudi i veliki broj usluga na akciji.

Kozmetički salon In Derma se nalazi se na Novom Beogradu, u ulici Dušana Vukasovića 56, u bloku 61 u Beogradu. Sa svojim radom započeli smo prvenstveno motivisani željom da Vam omogućimo adekvatan spoj spoljašnje i unutrašnje lepote. Budući da jednaku pažnju kozmetički salon In Derma posvećuje onom što Vas na površini čini lepima, kao i unutrašnjim vrednostima pronašli smo najbolji način da istaknemo Vašu lepotu i jedinstvenost.

Svojim radom kozmetički salon In Derma trudi se da Vam pomogne da u sebi pronađete ono nešto što Vas čini posebnima i pokrenete ga da radi za Vas. Želimo da Vam omogućimo da steknete samopouzadnje osećajući se lepo u svojoj koži. Samo jednakom brigom o spoljašnjem i unutrašnjem delu Vaše ličnosti bićete u stanju da zablistate.

Kozmetički salon In Derma Vam nudi sledeće usluge:

EPILACIJA

Epilacija laserom je najtrajniji i najefikasniji način uklanjanja neželjenih dlaka, gotovo sa svih delova tela. Laseri za epilaciju su aparati koji proizvode svetlost određenih boja i talasnih dužina. Razlikom u talasnoj dužini laserskog zraka, razlikuje se tretirana ciljana struktura u koži.

Prilikom epilacije laserom ciljana struktura je pigment koga ima najviše u dlaci. Tokom epilacije, same dlake sprovode laserski zrak do svog korena, gde se praktično dlaka rasprsne od topline i na taj način ošteti svoj koren.

Iz tretmana u tretman ovo oštećenje dlake postaje sve veće a dlaka koja se pojavljuje nakon epilacije laserom postaje sve tanja i svetlija. Sa oštećenjem korena dlake značajno se usporava i njen rast. Ostale strukture kože laserski zrak ne prepoznaje i kroz njih prolazi bez ikakvog oštećenja. Iz istog razloga može se tretirati samo dlaka koja ima pigmenta. Za dlake koje nemaju pigmenta, tretman izbora je elektroliza.

MEZOTERAPIJA

Mezoterapija bez igle često nazvana virtuelna mezoterapija. Savremena, neinvazivna, naučno zasnovana i klinički testirana bezbedna metoda za negu lica i tela kojom je omogućeno ubacivanje aktivnih supstanci duboko u slojeve kože i potkožno tkivo korišćenjem postupka mezoporacije. Koža se tretira sondama bez igala i za kratko vreme dobija se lifting efekat na celom licu, vratu i dekolteu, a posebno na mestima gde su bore najdublje.

Efekti mezoterapije su:

- podmlađivanje kože
- duboka hidratacija kože
- uklanjanje i smanjivanje bora
- postizanje blagog efekta botoks tretmana ali bez toksina
- zatezanje kože i lifting
- smanjivanje i otklanjanje hiperigmentacije
- smanjivanje crvenila i proširenih kapilara

KAVITACIJA

Kavitacija je tretman namenjen i ženama i muškarcima. U zavisnosti od godina, statusa hormona, telesne građe masne naslage organizam taloži na različitim mestima. Prednost kavitacije je što se intezivno razbijaju masne nalage na kritičnim zonama na našem telu.Razmak između dva tretmana je minimum 5-7 dana. Iako je metoda neinvazivna i bezbolna organizam je u stresu, jer treba da preradi i izbaci produkte raspada masnih ćelija, pa je dozvoljeno ukupno 6 ponavljanja tretmana u jednom ciklusu, nakon čega se pravi pauza od 1 meseca.

MIKRODEMOABRAZIJA

Mikrodermoabrazija je procedura površnog odklanjanja stratum korneuma i efikasne redukcije finih linija bora oko očiju, fleka na licu i sitnih bubuljičnih ožiljka. Ovom procedurom stimuliše se obnavljanje kožnih ćelija i kolagena Tretman se sastoji u tome što se radi površna plitka abrazija epiderma kože. Mikrodermoabrazija može da se kombinuje i sa hemijskim pilingom što pojačava dejstvo.

 Za mikrodermoabraziju možemo reći da je to jedna neinvazivna metoda uz pomoć koje se na blag način uklanja površinski deo kože. Ovaj tretman mogu da koriste svi i pogodna je za sve tipove i boje kože kao i za sve starosne dobi.

Uz pomoć mikodermoabrazije pacijentima se uspešno otklanjaju najsitnije i najfinije bore, proširene pore, ožiljci koji su manji i samo površinski, eventualne fleke odnosno depigmentacija kože i uspešno se reguliše masnoća kože. Korišćenjem mikrodermoabrazije pacijentima se ne menja samo površinska struktura kože, već su njeni efekti i na dubljem nivou.

LASERSKO IZBELJIVANJE ZUBA

Kako bi imali lepe i zdrave zube, kozmetički salon In Derma nudi Vam izbeljivanje zuba laserom, uz upotrebu najsavremenijih metoda i sredstava poslednje generacije. Tretman se obavlja bez ikakvog bola ili neprijatnosti, a rezultati su vidljivi odmah. Lasersko izbeljivanje zuba je najbrži i najefikasniji način za postizanje prirodno bele boje zuba.

MASAŽE

ANTICELULIT MASAŽA je najprirodniji način da se telo oslobodi toksina nagomilanih na masnim ćelijama. U zavisnosti od tipa celulita sprovode se različite tehnike masaža, od klasične anti-celulit masaže do limfne drenaže sa pakovanjem tela. Osim što otklanja celulit, anti-celulit masaža blagotvorno deluje i na poboljšanje cirkulacije kao i na zatezanje kože. Anticelulit masaža se izvodi selektovanim uljima najvišeg kvaliteta shodno vrsti celulita i stanju tela.

Svima koji žele potpunu relaksaciju mišića, prevenciju stresa i premora, kao i podizanje opšteg zdravstvenog stanja organizma, preporučujemo da isprobaju predivan osećaj RELAX MASAŽE. To je blaga i prijatna ručna masaža celog tela ili pojedinih delova (nogu, stopala, leđa, ruku, abdomena, grudnog koša, vrata i lica) koja dovodi do potpunog opuštanja svakog mišića u organizmu.

 

RADIOTALASNI LIFTING

Radiotalasni lifting je idealan za one koji žele da zategnu i učvrste kožu lica i vrata a da to učine na jedan maksimalno komforan način. Ovom metodom moguće je postići i veoma zadovoljavajući efekat kada je reč i o opuštenoj koži čitavog tela, pre svega stomaka, unutrašnje strane nadlaktica i butina.

ULTRAZVUČNI PILING LICA

Ultrazvučni piling ili ultrazvučno čišćenje lica je tretman koji se preporučuje svim uzrastima i polovima, a posebno je pogodan za osobe sa osetljivom kožom.

 Tretman se obavlja uz pomoć aparata. Deo aparata koji se zove ultrazvučna špatula služi za čišćenje i direktan kontakt sa kožom lica. Dok se radi piling, prilikom svakog prelaska preko kože na špatuli ostaju komedoni. Aparat ultrazvučnom vibracijom izbacuje komedone iz kanala, a u isto vreme uklanja se tanak sloj površinskih mrtvih ćelija kože lica.

 Nakon što se završi sa ovim tretmanom, na lice se nanosi maska koja umiruje, hrani kožu i skuplja proširene pore. Tretman je apsolutno bezbolan i prijatan, traje oko 30 minuta. Nakon ultrazvučnog pilinga se ne javlja nikakvo crvenilo.

Osim za redovno čišćenje lica ultrazvučni piling lica se preporučuje kao uvodni tretman u tretmane podmalđivanja. Rezultat je odmah vidljiva čistoća, zategnutost i osvježenje, kao i bolja prokrvljenost i vlažnost kože.

U prijatnom ambijentu kozmetičkog salona In Derma dočekaće Vas naše ljubazno i stručno osoblje, a sve vrste usluga vrše visoki estetičar kozmetičar, fizioterapeut i drugo osoblje specijalizovano za kozmetičko-estetske tretmane. Visok kvalitet naših usluga i pristupačne cene su naša glavna preporuka kod velikog broja klijenata.

Kontakt Informacije:
Adresa: Dusana Vukasovica 56b, Beograd
Mobilni : 064/196-08-67

Foto

KOZMETIČKI SALON IN DERMA Kozmetički saloni Beograd
KOZMETIČKI SALON IN DERMA Kozmetički saloni Beograd
KOZMETIČKI SALON IN DERMA Kozmetički saloni Beograd