ESPANA FRIZERSKO KOZMETIČKI SALON

Kozmetički saloni Beograd

Adresa: Svetog Nikole 102, Zvezdara
Beograd Telefon: 011/2402-411, 064/137-9820
Sajt: www.salonespana.com

4/ 5stars

BRAZILSKI TRETMAN ISPRAVLJANJA I REGENERACIJE KOSE KERATINOM

Brazilsko ispravljanje kose keratinom je najbezbedniji i najefikasniji način dolaska do zdravog izgleda Vaše kose. Ovaj proizvod je nastao u Brazilu 2000-te god. i kao dokazano siguran proizvod, na svim tipovima kose, pronašao je svoj put do tržišta u Evropi i Sjedinjenim Državama. Brazilsko ispravljanje kose je najbezbedniji način da oštećenu kosu ponovo obogatite keratinom, i vratite sjaj i zdrav izgled Vašoj kosi. Nakon što je kosa obogaćena keratinom, dlaka je zaštićena od pucanjai isušivanja i svako nanošenje hemiskih preparata nakon toga je bezbedno. Brazilsko ispravljanje kose je privremeno ispravljanje i traje okvirno tri do četri meseca. Da bi kosa bila zdrava i zdravo izgledala keratin joj je neophodan, keratin predstavlja protein koji još i daje: 1. visoki sjaj 2. postojanost boje 3. poboljšanje strukture 4. regeneraciju već oštećene kose

ZA SAVRŠEN TEN U SVAKO DOBA GODINE

Za samo par minuta imacete savršeno preplanuli ten u trajanju od oko 7 dana. Preparat je dermatološki ispitan, biljnog porekla, sa vitaminom E koji daje Vašoj kozi besprekoran ten bez UV zračenja sto je posebno pogodno za trudnice ili osobe sa extra osetljivom kožom ili ukoliko imate vitiligo.
Preparati za samopotamnjivanje su u isto vreme i odlična zaštita od sunca! Prednost ovog tretmana je svakako i to sto možete tretirati samo određeni deo tela, ako želite, na primer: samo lice, ruke, noge itd.

SVE DODATNE INFORMACIJE MOŽETE DOBITI NA TELEFON
011/2-402-411 ILI LIČNO DOĐITE U SALON LEPOTE ESPANA!!!

Radno vreme:
- radnim danima 09-20h
- subotom 10-17h
- nedeljom radimo po dogovoru