Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
SALON LEPOTE SANTAL

SALON LEPOTE SANTAL

Kozmetički saloni Beograd

Korisne informacije


Salon lepote Santal pruža širok asortiman kozmetičkih usluga koje će istaći Vašu ženstvenost i lepotu. U našoj oazi mira, na jednom mestu, nudimo Vam sve ono što je svakoj dami potrebno da se oseća i izgleda savršeno, uz upotrebu kvalitetne kozmetike: Afrodita, Gigi...

Nudimo Vam sledeće kozmetičke usluge, po najpovoljnjim cenama u gradu:

- depilacija
- tretmani lica
- anticelulit program
- masaže
- solarijum
- profesionalno šminkanje

Svim damama koje žele da na efikasan način i bez gladovanja dovedu svoju figuru u red, salon Santal preporučuje anticelulit program koji se sastoji od brojnih tretmana namenjenih oslobađanju od celulita i masnih naslaga: gipsane bermude, ulltrazvuk topljač masnih naslaga, Body Star-elektrostimulacija mišića, kao i razne vrste pakovanja: alge, blato...

Kako bi Vaša koža lica uvek bila zdrava i blistava, salon lepote Santal preporučuje tretmane koji se obavljaju uz upotrebu najkvalitetnije kozmetike: Afrodita, Gigi. U našoj ponudi nalaze se brojni tretmani, kao što su: higijenski, biološki, hemijski piling, voćne kiseline... koji će učiniti da koža Vašeg lica ponovo zablista punim sjajem.

U našem salonu lepote, pored mnogobrojnih kozmetičkih usluga, nudimo Vam sve vrste masaža od relax, parcijalne i anticelulit, do terapeutske masaže leđa.

Za sve specijalne prilike u životu kada želite da izgledate savršeno, salon lepote Santal nudi Vam profesionalno šminkanje, uz upotrebu kvalitetne šminke. Takođe, nudimo Vam usluge depilacije toplim i hladnim voskom.

Radno vreme:
Dvokratno od 09-13h i od 16-21h

Foto