Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
SALT & SUN STUDIO ZA NEGU TELA

SALT & SUN STUDIO ZA NEGU TELA

Kozmetički saloni Beograd

Korisne informacije


Dobro došli u naš studio! Mi posedujemo prvu slanu sobu na levoj obali Dunava i pružamo usluge wellness & spa, terapeutskih masaža kao i kozmetičke tretmane: depilaciju, oblikovanje obrva i pedikir. Naše ljubazno i stručno osoblje potrudiće se da Vam pruži maksimalan ugođaj u prijatnom ambijentu, uz relaksirajuću muziku. Vaše je samo da nam poklonite poverenje i zakažete termin za željeni tretman. Promo paketi za slanu sobu kako za decu tako i za odrasle. U naš studio su dobro došli svi – od beba, dece i trudnica, do najstarijih!

SLANA SOBA - HALOTERAPIJA

Čarobni svet naše slane sobe inspiriše osećaj smirenosti, spokoja i ravnoteže. Mi vodimo računa da Vam pružimo udobno, sigurno i čisto okruženje u kojem ćete uživati. Naš prostor je uređen po najvišim standardima i konstruisan je tako da pruža idealne uslove za sve naše klijente. HALOGENERATOR je najvažniji deo haloterapije. Halogenerator PRIZSALT je uređaj koji stvara glavni lekoviti sastojak slane sobe, suvi slani aerosol prirodne kamene soli. So PHARMASAL® potiče iz rudnika Salinen u Austrijskim Alpima. So se vadi iz dubina planinskog masiva austrijskih Alpa sa dubine i do 700 metara što garantuje visoki kvalitet i čistoću. Bogata je gvožđem, kalcijumom, magnezijumom, bakrom, cinkom, litijumom i selenom koji, uneti u organizam preko disajnih puteva u optimalnim količinama, doprinose poboljšanju zdravstvenog stanja svakog čoveka. S obzirom na kvalitet i čistoću koju ova so ima, koristi se prevashodno u farmaceutskoj industriji i to za proizvodnju jedinjenja za dijalizu, antibiotika i fizioloških rastvora. Naša slana soba idealna je i za decu koja u njoj mogu da se igraju tokom tretmana. Haloterapija ima izuzetan terapeutski uticaj u lečenju astme i bronhijalnih tegoba, smiruje i produbljuje disanje, čisti disajne puteve, smanjuje sklonost prehladama, pomaže kod alergija, ubrzava oksidiranje serotonina, reguliše mineralnu uravnoteženost, povećava imunitet, pomaže kod nesanice iscrpljenosti i stresa. Slana soba pruža smirenje nakon teškog i napetog dana. Tretman je jednostav za primenu: sedite ili leškarite uz opuštajuću meditativnu ili muziku po izboru. Pratnja za decu do 12 godina je obavezna, a boravak roditelja ili onog sa kim dete provodi to vreme se ne naplaćuje.
Dokazano je da terapije u slanoj sobi pomažu u lečenju alergija, astme, hroničnih i virusnih infekcija, bronhitisa, upale pluća, upale sinusa, upale uha, kožnih bolesti (atopijski dermatitis, ekcem, psorijaza), anemije, osteoporoze, gastritisa, Kronove bolesti. Ublažava reumatske bolove, hronični umor, stres i nesanicu.

MASAŽE
Naš studio nudi najsavremenije tehnike masaža. Možete se slobodno prepustiti prijatnom ambijentu i profesionalnim maserima koji će vas rešiti napetosti ili Vam pomoći u ublažavanju bolnih tegoba.

U programu masaža imamo:

- Anticelulit masaža
- Masaža beba i trudnica
- Relax masaža
- Sportsku masaža
- Piling celog tela, pakovanje u masku, masaža
- Masaža svećama
- Masaža u slanoj sobi
- Masaža lica i glave
- Francuska masaža
- Shiatsu masaža
- Masaža toplim školjkama
- Refleksoterapija
- Kraljevska masaža
- Limfna drenaža sa ili bez meda

SALT&SUN MASAŽE

- Touch the Sun
- Deep sleep blue

SHIATSU MASAŽA

Upustite se u čari otkrivanja mistične istočne masaže, bez ulja i bez krema. Samo ime masaže čine dva japanska simbola: “shi” (prst) i “atsu” (pritisak) , te ova terapija opušta Vaš nervni sistem, stimuliše krvotok i disajne organe. Shiatsu masaža insistira na disanju, istezanju mišića i akupresurnoj stimulaciji četrnaest meridijana koji nose životnu energiju. Pobedite svaku bol i poboljšajte kvalitet života. Spojite mistiku istoka sa kompletnom duhovnošću. Oslobodite se svakog stresa i uklonite sve energetske blokade u organizmu.

MASAŽA TOPLIM ŠKOLJKAMA

Ako želite da opustite napete mišiće, otklonite umor i poboljšate tonus kože, masaža toplim školjkama je pravi izbor. Popravlja cirkulaciju, smanjuje bol i otečenost, blagotvorno delujući na psihu ugodnim mirisima. Dve školjke, napunjene smesom minerala, morskim algama, elementima vulkana i eteričnim uljima, pružiće vam morski ugođaj. Relaksacija je zagarantovana. Dodatni ugođaj pružaju eksplozija najrazličitijih mirisa i osećaj prijatne toplote na koži.

REFLEKSOTERAPIJA

Refleksoterapija se izvodi u dve etape. Jedna je masaža stopala, a druga je masaža ramenog pojasa. Medicinski primenjena refleksologija je drevna veština kojom se tretiraju određene zone na stopalima, šakama, glavi, ušima. Šake i stopala su izuzetno osetljivi na dodir pa se njihovom masažom mogu pokrenuti blokirani meridijani u telu i tako podstaći procesi detoksicaje i pokrenuti razni mehanizmi podizanja energestke revitalizacije organizma. Neka Vaša stopala uživaju u bogatoj kupki od mleka ili vode obogaćene voćem, nakon čega sledi piling morskim algama i tretman kremom.
Masaža pomaže i kod:
- Sportskih povreda
- Problema kičmenog stuba (lumbago), diskushernije
- Neuralgije – polineuropatija, multiplaskleroza u početnoj fazi,
Parkinsonova bolest u početnoj fazi


KRALJEVSKA MASAŽA

Nakon Kraljevske masaže osećamo se lakšim, elastičnim, odmornim, mišići su opušteni, a ukočenost mišića je nestala. Osećaćete se kao da ste doživeli dve masaže u jednoj, dok vas masiraju dva masera. Pravi kraljevski ugođaj nakon kojeg će vam um i telo biti zahvalni! Vaši umorni delovi organizma biće regenerisani, a cirkulacija poboljšana. S pravom se kaže da je ova masaža kao u ogledalu jer sve što radi jedan maser, radi i drugi. Svakako nezaboravno iskustvo!

LIMFNA DRENAŽA SA ILI BEZ MEDA

Limfna drenaža se sprovodi kao samostalna ili u sklopu klasične manuelne masaže. Vrši se radi pražnjenja prepunjenih limfnih sudova nogu, ruku i trbuha. Ovom terapijom se najuspešnije normalizuje limfna cirkulacija celog tela.

FRANCUSKA MASAŽA

Ako ste ljubitelji klasike, klasična manuelna masaža koja zahteva puno ljubavi i pažnje, uz profesionalni odnos, odgovaraće potrebama Vašeg tela i uma. Njene specifičnosti jako dobro znaju klijenti koji su je doživeli.

RELAKS MASAŽA

Relax masaža je masaža celog tela, uz primenu mirisnih ulja koja deluju na čula i psihu i time stvaraju efekat aroma terapije. Prevenira stress, umor, relaksira mišiće. Pruža Vašem telu kompletnu negu, ostavljajući predivan osećaj na koži.

SPORTSKA MASAŽA

Ovaj poseban tip masaže namenjen je sportistima, rekreativcima i svima čije je telo izloženo većem naporu. Ovakvom masažom postiže se zagrevanje i opuštanje tkiva, poboljšavanje cirkulacije, poravnavanje mišićnih vlakana, ubrzavanje izbacivanja mlečnih kiselina iz organizma, razlog su za primenu sportske masaže.

MASAŽA TRUDNICA

Ovo je poseban tretman prilagođen individualnim potrebama svake žene, prilikom kojeg se vodi računa o tome da se tretiraju oni delovi tela koji trpe najveće napore u određenom vremenskom periodu trudnoće. Vraća energiju i utiče na psiho-fizičko stanje, tako da naše drage trudnice mogu da se prilagode promenama kojima podležu u trudnoći.

MASAŽA BEBA

Masaža je odličan način uspostavljanja i učvršćivanja veze roditelja sa detetom. Dodir je svakoj bebi neophodan, nezamenljiv za razvoj, osećaj sigurnosti i dobro stanje. Vašoj bebi omogući ćete poboljšan imunitet, smanjenje bolova koje uzrokuju grčevi, bolje varenje I jaču cirkulaciju. Vaša beba biće nasmejana I bolje raspoložena.

PILING CELOG TELA, PAKOVANJE U MASKU, MASAŽA

Ovaj Spa tretman uklanja mrtve ćelije, tako da koža ostaje sveža, ovlažena, meka i umirena. Neinvazivnom metodom, piling budi kožu, ujednačava ten i priprema je za dalje bolje apsorbovanje preparata. Nakon pilinga, sledi pakovanje tela u masku, a potom i masaža glave i vrata, te sledi masaža celog tela. Postići ćete potpunu harmonizaciju i revitalizacijau organizma.


NEGA I LEPOTA
- TURBO SOLARIJUM (TURBO CHOCO lampe)
- Pedikir
- DEPILACIJE:
Za žene: ruke, noge, prepone, brazilka, pazuh, nausnice, obrve
Za muškarce: grudi, leđa

Radno vreme:
Ponedeljak – Petak: 13:00 - 20:00
Subota: 09:00-17:00
Adresa: Valjevskog odreda 41
Za više informacija, posetite FB stranicu: https://www.facebook.com/SaltandSunslanasoba/

e-mail: slanasobasaltandsun@gmail.com
Kontakt:
064/3644-933
011/3321-057

 

 

Foto