Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
GALAPAGOS PRODUŽENI  BORAVAK

GALAPAGOS PRODUŽENI BORAVAK

Kreativni centri Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 07:30 - 18:00
Utorak 07:30 - 18:00
Sreda 07:30 - 18:00
Četvrtak 07:30 - 18:00
Petak 07:30 - 18:00
Subota ne radimo
Nedelja ne radimo

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


AKTIVNOSTI KREATIVNOG CENTRA GALAPAGOS

• PRODUŽENI BORAVAK

Produženi boravak podrazumeva pratnju dece od i do škole u dve smene, tokom radnog vremena roditelja.
Program se odvija u prijatnom ambijentu sa baštom a pod stalnim nadzorom stručnog osoblja. Svakom detetu je obezbedjen ručak u okviru boravka.

• RAD NA NASTAVNOM GRADIVU

Vreme provedeno u boravku koristimo za izradu domaćih zadataka i pripremu za kontrolne i pismene zadatke, kako bi vreme kod kuće bilo slobodno za druge porodične aktivnosti. Rad u malim grupama omogućava nam da posvetimo pažnju svakom detetu i pružimo pomoć tamo gde je najpotrebnije.

• KREATIVNE RADIONICE

Raznovrsan program radionica omogućava deci da razviju svoje likovne, muzičke, glumačke i druge kreativne sposobnosti i talente.

• SPORT I REKREACIJA

Nastojimo da prenesemo deci ljubav prema prirodi i zdravom životu. Redovne sportsko-rekreativne aktivnosti odvijaju se u bašti našeg prostora, kao i u obližnjem sportskom centru Olimp i Zvezdarskoj šumi.

• IZLETI

U saradnji sa roditeljima organizujemo fakultativne izlete, obilaske i posete muzejima, bioskopima i kulturnim i prirodnim znamenitostima našeg grada.

• STRANI JEZICI

U okviru redovnog programa odvajamo vreme, da kroz igru i druženje učimo i usavršavamo engleski jezik. Osim ovih redovnih aktivnosti organizujemo i grupne i indivudalne časove stranog jezika sa profesorima

• LETNJI RASPUST U GALAPAGOSU

Galapagos je otvoren i preko leta kada organizujemo posebne aktivnosti prilagodjene letnjem raspustu i dečijem odmoru (odlaske u prirodu, igre u dvorištu, kreativne radionice..)

Produženi boravak Galapagos je mesto za školarce od prvog do četvrtog razreda.

U Galapagosu se igramo, družimo, radimo školske zadatke i gradivo, učimo nove stvari, razvijamo interesovanja i talente, idemo na izlete i udišemo čist zvezdarski vazduh.U Galapagosu radimo sa malim grupama što nam omogućava da posvetimo posebnu pažnju individualnim potrebama svakog deteta i pružimo pomoć u školskom gradivu tamo gde je najpotrebnija. Pored školskog gradiva, u Galapagosu učimo i važne životne stvari. Učimo se lepom ponašanju, toleranciji i poštovanju drugih, očuvanju priorode, ponašanju u saobraćaju, zdravoj ishrani, fizičkoj kulturi, zdravim radnim navikama i preduzetničkom duhu.

Pridružite nam se.

Foto