Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
PRODUŽENI BORAVAK MOJ DNEVNIK

PRODUŽENI BORAVAK MOJ DNEVNIK

Kreativni centri Beograd

GSP

  • Autobus: 85, 96, 95

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


"Moj dnevnik" je produženi boravak za decu školskog uzrasta. Prilagođen je potrebama savremene porodice i pomaže roditeljima da kvalitetno organizuju obaveze i slobodno vreme svoje dece.

Kroz raznovrsne dnevne aktivnosti, deca se kvalitetno pripremaju za nastavu u školi, rade domaće zadatke i uče uz pomoć učitelja sa dugogodišnjim iskustvom. U boravku se poseban akcenat stavlja na izradu domaćih zadataka, pisanje sastava, analizu lektire, vežbanje za kontrolne zadatke i učenje gradiva. 

Deca proširuju svoje znanje i stiču širu opštu kulturu kroz kreativne i edukativne tematske radionice iz oblasti likovnog, muzičkog, literarnog, scenskog stvaralaštva, sporta i istraživačkih aktivnosti.

Dnevna organizacija rada u "Mom dnevniku":

Ukoliko dete ide u školu prepodne, Vi ga odvodite u školu, a mi ga uzimamo iz škole i dovodimo u naš boravak. Ukoliko ide popodne u školu, Vi ga dovodite u boravak, a mi ga vodimo u školu odakle ga Vi vodite kući (ako postoji potreba, možemo dete uzeti i iz popodnevne smene i opet ga dovesti u boravak dok Vi ne dođete po njega). U boravku dete ruča, radi domaći zadatak i uči gradivo  uz pomoć učitelja, ima kreativnu radionicu prema programu za taj dan (likovna, muzička, scenska, literatrna ili istraživačka), ima slobodno vreme za igru u našem dvorištu uz nadzor odrasle osobe ili zabavne aktivnosti u prostoriji koja je prilagođena za odmor. Kada dođete po dete u boravak ono je završilo sve obaveze, igralo se, zabavilo sa drugarima, odmorilo se.

Radno vreme je usklađeno sa potrebama svake porodice. R
adimo svakog radnog dana i subotom, kao i u toku raspusta (prema prilagođenom programu).

 

Foto

PRODUŽENI BORAVAK MOJ DNEVNIK Kreativni centri Beograd
PRODUŽENI BORAVAK MOJ DNEVNIK Kreativni centri Beograd
PRODUŽENI BORAVAK MOJ DNEVNIK Kreativni centri Beograd

Vrste plaćanja

Čekovi Putem administrativne zabrane / rate