KRPICE I KONCI

Krojači Beograd

Adresa: Narodnih heroja 63, Novi Beograd // Palmira Toljatija 5, Stari Merkator
Beograd Telefon: 060/3612-565

4/ 5stars

Krojačka radnja "Krpice i konci" smeštena je na dve lokacije na Novom Beogradu, u ulici Narodnih Heroja 63 i Omladinskih brigada 63, na teritoriji Beograda. Sa svojim radom započeli smo 2014. godine, kao samostalna krojačka radnja koja pruža usluge prepravki i popravke odeće.
Svojim perfektnim radom i korektnim odnosom sa klijentima, stekli smo i opravdali njihovo poverenje u godini koja je iza nas. Motovisani željom da Vam omogućimo da posedujete unikatne modele šivene po Vašim merama, u kojima ćete savršeno izgledati, naše usluge podredili smo Vašim očekivanjima i ispunjenju želja.

Usluge univerzalnog krojača Krpice i konci" odnose se na:
- prepravku kože
- krojenje i šivenje po meri od tekstila
- zamenu rajsfešlusa
- zamenu rendera

Kojačka radnja "Krpice i konci" Vam nudi sve vrste popravki kože. Efikasna popravka kože omogućiće Vam da zadržite Vaš omiljeni odevni predmet i uštedite novac za kupovinu novog.
Budući da je ponekad zaista teško pronaći idealnu haljinu, suknju, pantalone, sako ili neki drugi deo garderobe, koji će pojedincu stajati savršeno, predlažemo Vam da iskoristite našu ponudu i odlučite se za šivenje odeće po meri od različitih vrsta tekstila. U skladu sa stilom koji preferirate, po Vašim proporcijama, vršimo šivenje po meri. Takođe na raspolaganju Vam je i šivenje novih dečijih kožnih jaknica u našoj krojačkoj radnji.

Ukoliko se desi da Vam zatreba zamena rajsfešlusa ili rendera, na pravom ste mestu. U najkraćem vremenskom periodu izvršićemo zamenu pomenutih delova i omogućiti Vam da nosite Vašu garderobu.
Farbanje kože i nameštaja od kože, popravka kože, šivenje po meri kupca i šivenje dečijih kožnih jaknica, zemena rajsfešlusa i rendera po veoma pristupačnim cenama.

Univerzalni krojač, Vama na usluzi.

Krojačka radnja "Krpice i konci" Beograd.