CAFFE GRIL KORZIKA

Kućna dostava Beograd

Adresa: Vitezova Karađorđeve Zvezde 93, Mirijevo
Beograd Telefon: 011/3423-470, 063/1905-341, 064/9881-324

4/ 5stars

Uvek kada poželite da probate najbolji roštilj u Mirijevu, gril Korzika je prava adresa za Vas. Svim pravim gurmanima nudimo veliki izbor specijaliteta sa roštilja koji se prave od najkvalitetnijeg mesa i po recepturi starih majstora. Jedino kod nas možete probati pravu pljeskavicu, najbolje ćevape, ražnjiće, kobasice, pileće belo meso i druge vrhunske specijalitete sa roštilja koji će Vas vratiti u detinjstvo. Zahvaljujući najkvalitetnijem mesu i začinima, kao i tradicionalnom načinu pripreme, naši specijaliteti sa roštilja će Vas osvojiti već pri prvom zalogaju.

Iz naše bogate ponude roštilja posebno izdvajamo:

- Pljeskavice (obična, leskovačka, gurmanska, punjena, sa lukom, susam)
- Ćevapi
- Pileće belo meso (pileći file – pohovani i punjeni, pileći batak, punjeni pileći batak)
- Bela i dimljena vešalica
- Punjena bela vešalica
- Ražnjići
- Bečka šnicla
- Kobasica
- Dimljeni vrat
- Roštilj na kilogram (20% popusta nedeljom)

Tajna uspeha našeg roštilja leži u upotrebi najfinijeg mesa koje se priprema po recepturi starih majstora i ne sadrži nikakve veštačke arome i dodatke. Naši vrhunski roštilj majstori koriste isključivo roštilj na ćumur što mesu daje prepoznatljiv šmek i aromu. Kako bismo Vam ponudili kompletan užitak u hrani, svi naši specijaliteti sa roštilja služe se u sveže pravljenim somunima, po tradicionalnom receptu.

Pored roštilja u ponudi imamo:

- Sendviče
- Slatke i slane palačinke

Po Vašoj želji možete izabrati najrazličitije priloge kojma ćete ukrasiti Vaše omiljeno jelo: sveže spremljene salate i ručno pravljene namaze. Ako posle ovoliko vrhunskih specijaliteta ožednite, u našoj ponudi nalazi se veliki izbor gaziranih pića, sokova, voda i piva, po pristupačnim cenima.

Ne oklevajte, već nas posetite što pre i probajte najbolji roštilj u gradu. Nemojte jesti na brzaka, već uživajte kod nas u svakom zalogaju.

Radno vreme: 06-23
Radno vreme kućne dostave: 09-23h

Kontakt Informacije:
Adresa: Vitezova Karađorđeve zvezde 93
Telefon: 011 34 23 470
Mobilni: 063 19 05 341
Mobilni: 064 98 81 324