Zatvori
MOUSE PIZZERIA Kućna dostava Beograd

MOUSE PIZZERIA

Kućna dostava Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku!

Radno vreme

Ponedeljak 10:00 - 00:00
Utorak 10:00 - 00:00
Sreda 10:00 - 00:00
Četvrtak 10:00 - 00:00
Petak 10:00 - 00:00
Subota 10:00 - 00:00
Nedelja 10:00 - 00:00

GSP

  • Autobus: 305

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Mouse pizzeria nalazi se na periferiji Beograda  u Boleču. Bavimo se dostvom domaće i italijanske hrane, imamo razne vrste jela: pice, sendviče u svežim lepinjama, paste, dimljena krilca, domaću kobasicu, dimljenu vešalicu, razne vrste piletine, salate, pohovani kačkavalj, pomfrit, slane i slatke palačinke, kesten pire sa šlagom, knedle sa šljivama i slatku picu.

Naša politika jeste da pravimo hranu od najboljih i pažljivo biranih sastojaka. Potvrda tome jesu klijenti koji nam se stalno vraćaju i kontaktiraju upravo nas. Ljubazno i ekspeditivno osoblje će preuzeti vašu porudžbinu i dostava će biti isporučena u najkraćem mogućem roku, u zavisnosti od mesta sa koga zovete.

Dostavu vršimo na teritoriji: Boleča, Ritopeka, Leštana, Vinče i Kaluđerice.


FAQ

Gde se može naručiti pica u Boleču?

Picerija Mouse smeštena je u Boleču na periferiji Beograda i dok njih možete poručiti picu ali i druga jela za dostavu ili ih pak posetiti i sami preuzeti svoju narudžbinu. Pored odlične pice, tu su i razna druga jela sa roštilja, dimljeni delikatesi kao i skromna ponuda slatkiša.

Dostava hrane u Boleču?

Na periferiji Beograda u naselju Boleč možete naručiti picu i druga jela iz Picerije Mouse koja će vam isporučiti hranu u najkraćem mogućem roku. Pored pice, u ponudi su i slatkiši poput palačinki, knedli sa šljivama, slatke pice ali i specijaliteti od dimljenog i roštiljskog mesa.

Gde mogu poručiti picu u Kaluđerici?

Između ostalih, picerija Mouse vrši dostavu pice i drugih jela u Kaluđerici, a pored toga takođe isporučuju hranu i u Boleču, gde se nalazi sam lokal, Ritopeku, Leštanima i Vinči. Osim pice, možete poručiti i neka jela sa roštilja ili od dimljenog mesa, kao i selekciju slatkih jela poput knedli sa šljivama, palačinki i slatke pice.

Da li postoji dobra picerija u Vinči?

Ako ste u Vinči i želite da naručite picu, picerija Mouse vrši dostavu iz Boleča u toj oblasti ali i u Vinči, Kaluđerici, Ritopeku i Leštanima. Vreme dostave može da varira zavisno od Vaše lokacije, ali hrana će Vam biti isporučena u najkraćem mogućem roku.

Da li neka picerija isporučuje hranu u Ritopeku?

Ako vam je potrebna dostava hrane u Ritopeku, picerija Mouse vrši isporuku hrane u toj oblasti i od njih možete naručiti svežu picu, sendviče, paste, dimljena krilca, jela od dimljenig i roštiljskog mesa kao i skromnu selekciju domaćih slatkih jela. Pored dostave u Ritopeku, picerija Mouse takođe isporučuje i u oblastima samog Boleča gde se nalaze, potom u Leštanima, Vinči i Kaluđerici.