Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
ZZ SISTEM - GORENJE REZERVNI DELOVI

ZZ SISTEM - GORENJE REZERVNI DELOVI

Kućni aparati - servis Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 17:00
Utorak 09:00 - 17:00
Sreda 09:00 - 17:00
Četvrtak 09:00 - 17:00
Petak 09:00 - 17:00
Subota 09:00 - 15:00
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 47

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Privatno preduzeće ZZ SISTEM d.o.o nastalo je na osnovu višegodišnjeg iskustva u radu servisa bele tehnike ELEKTROUNIVERZAL.

ZZ SISTEM d.o.o
sa svojim proizvodnim pogonom i veleprodajom rezervnih delova za belu tehniku osnovano je 1998. godine na čelu sa direktorom Zoranom Račićem.

Stabilno poslovanje i konstantni rast prodaje ima za rezultat konstatno širenje prodajnog asortimana gde je ZZ SISTEM d.o.o lider u distribuciji REZERVNIH DELOVA ZA GORENJE na srpskom tržištu.

ZZ SISTEM d.o.o raspolaže sopstvenim kancelarijskim i magacinskim prostorom kao  i razvijenom komercijalnom službom koja brzo i efikasno odgovara na zahteve kupaca. Ljubazno osoblje, kroz vrhunske komercijalno-tehničke savete nastoji da održi i unapredi kvalitet saradnje sa velikim brojem veleprodajnih, maloprodajnih i servisnih objekata na teritoriji cele Srbije i van njenih granica.

Dugogodišnja saradnja sa ino-partnerima omogućila nam je da postojeći asortiman obogatimo proizvodima iz oblasti rasvete pa tako preduzeće ZZ SISTEM d.o.o, 2011. godine postaje internacionalni partner kompanije ULTRALUX.

U našem veleprodajnom objektu mozete pronaci  kvalitetne štedljive sijalice, sijalična grla-adaptere kao i inovativne proizvode i baterije. Rast kvaliteta usluga ostvarujemo implementacijom sajta preduzeća.

Cilj nam je da informacije i dostupnost proizvoda približimo potrošaćima širom zemlje, a primenom sajta olakšamo i ubrzamo komunikaciju sa poslovnim partnerima.

ZZ SISTEM d.o.o  je trgovina koja obezbedjuje oko dve hiljade artikala vezanih za kućne aparate u cilju zadovoljena potreba svih trzišnih subjekata u ovoj oblasti.

servis.nbg@gorenje.rs

zzsistemdoo@gmail.com

Foto