Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
ZZ SISTEM - GORENJE REZERVNI DELOVI

ZZ SISTEM - GORENJE REZERVNI DELOVI

Kućni aparati - servis Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 17:00
Utorak 09:00 - 17:00
Sreda 09:00 - 17:00
Četvrtak 09:00 - 17:00
Petak 09:00 - 17:00
Subota 09:00 - 15:00
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 47

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


Privatno preduzeće ZZ SISTEM d.o.o nastalo je na osnovu višegodišnjeg iskustva u radu servisa bele tehnike ELEKTROUNIVERZAL.

ZZ SISTEM d.o.o
sa svojim proizvodnim pogonom i veleprodajom rezervnih delova za belu tehniku osnovano je 1998. godine na čelu sa direktorom Zoranom Račićem.

Stabilno poslovanje i konstantni rast prodaje ima za rezultat konstatno širenje prodajnog asortimana gde je ZZ SISTEM d.o.o lider u distribuciji REZERVNIH DELOVA ZA GORENJE na srpskom tržištu.

ZZ SISTEM d.o.o raspolaže sopstvenim kancelarijskim i magacinskim prostorom kao  i razvijenom komercijalnom službom koja brzo i efikasno odgovara na zahteve kupaca. Ljubazno osoblje, kroz vrhunske komercijalno-tehničke savete nastoji da održi i unapredi kvalitet saradnje sa velikim brojem veleprodajnih, maloprodajnih i servisnih objekata na teritoriji cele Srbije i van njenih granica.

ZZ SISTEM d.o.o  je trgovina koja obezbedjuje oko dve hiljade artikala vezanih za kućne aparate u cilju zadovoljena potreba svih trzišnih subjekata u ovoj oblasti.

Od ove godine ZZ Sistem d.o.o je proširio svoju delatnost radom na CNC mašini savijanjem cevi.

Bavimo se izradom konusnih nogara za stolove i stolice, kao i izradom stolica od poluuretana - pur pene, livenje pod visokim pritiskom.

Foto