Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
AQUA ZOO SHOP

AQUA ZOO SHOP

Kućni ljubimci, pet shop Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 20:00
Utorak 09:00 - 20:00
Sreda 09:00 - 20:00
Četvrtak 09:00 - 20:00
Petak 09:00 - 20:00
Subota 09:00 - 18:00
Nedelja 09:00 - 15:00

GSP

  • Autobus: 25, 25п, 26

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


Mogućnost besplatne dostave na teritoriji grada Beograda.

Aqua zoo shop je prirodna oaza u samom centru grada koja svojim kupcima pruža pravi osećaj užitka prilikom boravka u našem prostoru koji je za kratko vreme postao omiljeni zoo kutak mnogim zaljubljenicima u životinjski svet a posebno zaljubljenicima u akvaristiku i teraristiku.

U našoj radnji možete pronaći sve što vam je potrebno za vaše kućne ljubimce a za svaki savet ili pomoć na raspolaganju vam je uvek ljubazno osoblje. U nasem asortimanu zastupljeni su vodeći renomirani proizvođači hrane i opreme za sve kućne ljubimce kao što su Sera, Tetra, Juwel, Easy Life,Tropical, Resun, Trixie, Kozmo, Royal Canin, Opti-Life, Happy Dog, Cibau, Matisse, Schesir, Taste of the Wild, Acana, Orijen, Versele-laga, N&D, Platinum, Padovan i još mnogo drugih.

Članstvo u Aqua zoo klubu donosi vam brojne pogodnosti o kojima ćemo vas upoznati prilikom prve kupovine i učlanjenja koje je potpuno besplatno. Dosadašnja iskustva zadovoljnih kupaca nam govore da su u našoj radnji pronašli sve što im je potrebno za njihove ljubimce na jednom mestu a mi se trudimo da svakodnevnim akcijama izađemo u susret svakom kupcu.

Dođite i posetite vaš omiljeni zoo kutak u Beogradu i uverite se u ono o čemu mnogi ljubitelji životinja govore o nama – da smo stvorili jedinstven ambijent u kojem se svaki kupac oseća prijatno.

DOBRODOŠLI!!!

Foto

AQUA ZOO SHOP Kućni ljubimci, pet shop Beograd
AQUA ZOO SHOP Kućni ljubimci, pet shop Beograd
AQUA ZOO SHOP Kućni ljubimci, pet shop Beograd

Vrste plaćanja

Kartice Čekovi