BUVIĆINO PET SHOP

Kućni ljubimci, pet shop Beograd

Adresa: Oplenačka 19a, Rakovica
Beograd Telefon: 060/8318-254

4.5/ 5stars

HIT KONSTANTNE AKCIJE - NEVEROVATNE CENE

Pet shop Buvićino nalazi se u Oplenačkoj 19a na Rakovici u Beogradu. Naš asortiman proizvoda čijom se prodajom bavimo obuhvata veliki izbor hrane za ljubimce i opreme za sve vrste kućnih ljubimaca. Ljubav prema životinjama, razumevanje njihovih potreba i želja da Vam obezbedimo najkvalitetniju hranu za kućne ljubimce kao i svu prateću opremu za njih rezultirala je otvaranjem našeg pet shopa Buvićino.

Smatramo da je veoma važno čime hranite Vašeg ljubimca. Lepa i negovana dlaka, jak i zdrav ljubimac zavise mnogo od kvaliteta hrane i sredstava za njegu istog. Konzervirana i hrana u džakovima specijalno namenjena kućnim ljubimcima pronašla je svoje mesto na našim policama.

Naš asortiman hrane za pse obuhvata proizvode marke:

- Royal
- Canin
- Pedigree
- Chappi
- Hills
- Class
- Josera
- Bento Kronen
- Trainer
- Elopet
- Darling
- Eukanuba

Hrana za mace renomiranog svetskog proizvođača Wiskas, takođe se nalazi u našoj ponudi. Po veoma povoljnim cenama hrana za pse, mačke, glodare, ribice i druge kućne ljubimce dostupna Vam je u našem pet shop-u Buvićino.

Kada je reč o opremi za kućne ljubimce u našem pet shopu Buvićino možete pronaći:

- povodce
- ogrlice
- kaveze
- korpe
- igračke
- posude za hranu
- odelca
- sredstva za higijenu

Naš ljubazni tim u svakom trenutku izaći će Vam u susret i dati Vam besplatne stručne savete vezane za ishranu i brigu o higijeni Vašeg ljubimca. Kozmetika za kućne ljubimce oslobodiće iste buva, krpelja i svih nečistoća koje narušavaju njihov izgled.

Specijalan popust dajemo svakom vlasniku kućnog ljubimca koji se opredeli za kupivinu veće količine hrane u našem pet shop-u Buvićino.

Pet shop sa stalnim akcijama i najjeftinijim cenama u gradu ptredstavlja Vaš najbolji izbor i povoljne cene, da biste imali zdravog i negovanog kućnog ljubimca.

NAJPOVOLJNIJI PET SHOP U GRADU - PROVERITE I ZAŠTO?