HAPPY DOG CLUB PET SHOP

Kućni ljubimci, pet shop Beograd

Adresa: Kursulina 39, Vračar
Beograd Telefon: 011/244-07-09, (fax): 243-04-26
E-mail: happydog.club@sbb.rs
Sajt: www.happydog-club.com

4.5/ 5stars

Pet shop Happy dog club je specijalizovana samoposluga za kućne ljubimce, nastala 2008. godine.

Radnja je porodičan posao, pa je gostoprimstvo i ljubaznost  zaposlenih spontana pojava, a cilj je da se svaki potrašač oseća prijatno i usluženo u našoj kući.

U ponudi imamo preko 3000 raznovrsnih artikala, hrane i opreme najpoznatijih svetskih pet brendova: Happy dog, Royal canin, Hills, Trixi, Taste of the Wild, Platinum, N&D Natural & Deliciouse, ProPlan, Trainer, Pedigree, Whiskas, Friskas, Gurmet, Sera, Atman....

Happy dog club  funkcionše kao „MINI –MEGA“, odnosno ukoliko nečega nema trenutno u izlogu ima u radnji, ako slučajno nema u radnji, a  ima u katalogu, traženi proizvodi se naručuju brzo bez obzira na količinu.

Širokom ponudom je ostvarena ideja da potrošač može na jednom mestu pronaći sve što mu je potrebno za svog ljubimca, pa čak i ono što nije znao da postoji.

Happy dog club ima i lojaliti kartice sa kojima naši verni kupci jednom mesečno imaju 10 %popusta na ceo iznos.

Ako ste prezaposleni, ne možete da nosite teško... dostavićemo Vam na kućnu adresu sve što vam je potrebno. KUĆNA DOSTAVA je 150 din, za vrednost naručene robe preko 1000 din, za bilo koji deo grada.

Naša Vizija  je da budemo sinonim za poslovanje po “mini-mega” principu i da na taj način budemo  konkurencija drugima iz iste preduzetničke oblasti.

Naša Misija je da svake godine rast u prihodima bude ekvivalentan kvalitetu proizvoda  i usluge  koju pružamo.

Dobrodošli!