PET SHOP MALE ALE

Kućni ljubimci, pet shop Beograd

Adresa: Ustanička 127a, Voždovac
Beograd Telefon: 063/834-0846
E-mail: petshopmaleale@gmail.com

4/ 5stars

Pet shop Male Ale nalazi se na teritoriji opštine Voždovac u Ustaničkoj ulici 127a, na prvom spratu u Beogradu. Sa svojim radom naš pet shop započeo je želeći da na jednom mestu vlasnicima kućnih ljubimaca pruži sve što im je neophodno da njihovi nerazdvojni prijatelji budu zdravi i snažni.

Asortiman naših proizvoda čini:

HRANA

- Hrana za pse
- Hrana za mačke
- Hrana za ribice
- Hrana za ptice
- Hrana za glodare

OPREMA

- Oprema za pse
- Oprema za mačke
- Oprema za ribice
- Oprema za ptice
- Oprema za glodare

KOZMETIKA

- Kozmetika za pse
- Kozmetika za mačke

Iskreni ljubitelji životinja dočekaće Vas u našem pet shopu i ponuditi Vam kvalitetne artikle koji će zadovoljiti dnevne potrebe Vaših ljubimaca za hranom i iste učiniti lepim i čistim. Prateći svetske trendove i novitete, nastojimo da našu ponudu proizvoda konstantno dopunjujemo.

Povoljne cene naših proizvoda naš su način da Vam se zahvalimo na ukazanom poverenju i olakšamo Vam brigu o kućnim ljubimcima. Naš pet shop svakodnevno je okupljalište razigranih pasa i mačaka koji u stopu prate svoje vlasnike. Bilo da ste došli da pronađete suvu ili konzerviranu hranu za Vašeg ljubimca, poslasticu za istog, nešto od opreme za češljanje dlake ili kupanje, naše ljubazno i stručno osoblje će Vam pomoći i odgovoriti na sva Vaša pitanja.

Takođe ponudićemo Vam i brojne igračke, transportere i ležaljke za pse i mačke. Budući da ljubav prema životinjama uključuje i brigu o istima na zadovoljavajućem nivou, naš tim se trudi da Vam obezbedi hranu, prehrambene dodatke, vitamine, minerale, kozmetičko - higijenska sredstva i svu prateću opremu koja će Vašem ljubimcu omogućiti da bude zdrav i lep.

Radno vreme:

- radnim danima od 09 - 20h
- subotom od 09 - 15h

Sve na jednom mestu za kućne ljubimce.
Hrana, oprema i kozmetika za pse i mačke.

Kvalitet i povoljne cene.

Pet shop Male Ale Voždovac, Beograd.