Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
SUPER PET

SUPER PET

Kućni ljubimci, pet shop Beograd
  • Adresa: Nedeljka Čabrinovića 61, Banovo brdo
  • Telefon: 065/8787-400

Korisne informacije

Pet shop Super Pet nalazi se u ulici Nedeljka Čabrinovića 61, na Banovom Brdu, u Beogradu. Pronaći ćete nas na veoma atraktivnoj lokaciju u gradu, u neposrednoj blizini stadiona Čukarički. Iako smo relativno skoro započeli sa svojim radom, moramo istaći da smo za ovo kratko vreme ostvarili dobar kontakt sa značajnim brojem vlasnika kućnih ljubimaca u našoj neposrednoj blizini.

Svakodnevno radimo na tome da kvalitetom naših usluga i proizvoda nadmašimo Vaša očekivanja i postanemo Vaš prvi i jedini izbor kada je u pitanju, hrana, oprema i kozmetika za kućne ljubimce.

Kao veliki i iskreni ljubitelji životinja i vlasnici istih, znamo koliko je posvećenosti, ljubavi i pažnje potrebno kako bi se nerazdvojnom prijatelju posvetila sva neophodna briga i nega.

Na jednom mestu pripremili smo Vam sve za Vaše:

- pse
- mačke
- ptice
- ribice
- glodari

Sa željom da budemo dostupni širem auditorijumu naših sugrađana, kreirali smo izuzetno povoljne cene naših proizvoda, na osnivu kojih smo od naših stalnih kupaca dobili laskavu titulu JEDNOG OD NAJPOVOLJNIJIH PET SHOPOVA U GRADU!

Poslastice, igračke, odelca, ogrlice, pelene, posipi i šamponi iz naše ponude omogućiće Vam da imate srećnog, zdravog i čistog kućnog ljubimca, sa kojim će Vam biti zadovoljstvo da provodite slobodno vreme.

Pored širokog asortimana proizvoda, obezbedili smo Vam i BESPLATNU DOSTAVU hrane, opreme i kozmetike za kućne ljubimce, na teritoriji Beograda, ukoliko se radi o većim količinama.

Svratite do našeg pet shopa Super pet na Banovom Brdu i pronađite sve što vam je potrebno za Vaše nerazdvojne prijatelje. Vrata našeg pet shopa su širom otvorena i Vama i Vašim kućnim ljubimcima.

Najjeftinija hrana, oprema i kozmetika za pse i mačke.

Dostava hrane za kućne ljubimce.

Kontakt informacije:

Adresa: Nedeljka Čabrinovića 61
Mobilni:  065 8787400

Radno vreme:

Ponedeljak - Petak od 09:00 – 21:00
Subota od 09:00 – 17:00

FACEBOOK 

Foto

SUPER PET Kućni ljubimci, pet shop Beograd
SUPER PET Kućni ljubimci, pet shop Beograd
SUPER PET Kućni ljubimci, pet shop Beograd