Zatvori
 • 011info Belgrade guide English version
 • 011info Beogradski vodič
BEAUTY LOUNGE CLINIC

BEAUTY LOUNGE CLINIC

Lekarske ordinacije Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 12:00 - 20:00
Utorak 10:00 - 18:00
Sreda 12:00 - 20:00
Četvrtak 10:00 - 18:00
Petak 12:00 - 20:00
Subota 10:00 - 15:00
Nedelja ne radimo

GSP

 • Autobus: 15, 706, 84, 16 17, 607, 610, 611, 612, 613, 711, 73, 82, 83, 85, 88

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


BEAUTY LOUNGE  CLINIC je ordinacija specijalizovana za nehiruršku estetsku medicinu. Nalazi se na samoj obali Dunava preko puta Hotela Jugoslavija. Vlasnica ordinacije je dr Tamara Vasić-Bundalo koja će Vas srdačno dočekati, pregledati, strpljivo saslušati i dati najbolju moguću preporuku za Vaše lice i telo. Izuzetno stručna, odgovorna a u isto vreme ljubazna, pažljiva i nežna učiniće svaki tretman pravim zadovoljstvom za Vas bez obzira za koji se tretman odlučite. Možete pogledati i websajt ordinacije na www.beautyloungeclinic.rs

U ordinaciji BEAUTY LOUNGE CLINIC možete uraditi sledeće tretmane:

 • HIJALURONSKE FILERE
 • BOTOX
 • BOTOX PAZUHA (tretman protiv znojenja)
 • 3D MEZONITI
 • PRP (tretman sopstvenom krvnom plazmom)
 • MEZOTERAPIJU
 • LIPOLIZU
 • LASERSKU EPILACIJU
 • HEMIJSKI PILING
 • DERMAROLER

HIJALURONSKI FILERI se sastoje od hijaluronske kiseline u formi gela, namenjeni su tretmanu dubokih bora, korekciji usana ili oblikovanju lica. Ne preporučuje se upotreba filera za korigovanje bora na čelu i između obrva, gornji deo lica se uglavnom koriguje Botox-om. Postoji više od 50 proizvođača hijaluronskih filera a Beauty lounge clinic koristi samo najbolje, registrovane i proverene.

 Sa hijaluronskim filerima možete:

- uvećati ili korigovati usne
- popuniti bore oko usana, nazolabijalne i marionetske (one što se spuštaju od ugla usana ka bradi)
- korigovati podočnjake
- uvećati jagodice
- korigovati nos

Hijaluronski fileri traju prosečno oko godinu dana. Nakon aplikacije moguće je crvenilo, retko otok i modrice. Za ublazavanje bola koriste se anestezija u vidu kreme kako bi pacijenti imali što prijatnije iskustvo prilikom ulepšavanja.

BOTOX je tretman koji se radi radi korekcije mimičnih bora, najčešće u regiji čela, između obrva i oko očiju. Tretman se radi najčešće bez anestezije a po želji pacijenta može se staviti krema. Botox će posle nekoliko dana početi da umanjuje mimiku i posle 10 dana je efekat najjači, traje 2 do 3 meseca i potom polako popušta. Korekcija botoxa nije obavezna, ali ako ste zadovoljni efektom i želite da efekat potraje korekcija se radi najčešće posle 5-6 meseci. Ima pacijenata kojima je dovoljno i jednom godišnje ponoviti tretman.

Beauty lounge clinic nudi pacijentima i tretman Botoxom protiv prekomernog znojenja, tretman je izuzeno bezbedan i efikasan. Može se ponoviti posle 6 do 12 meseci, zavisi od Vaše želje i potrebe.

3D MEZONITI  su tanke niti sastava sličnog kao hirurški konac, raznih oblika, debljine i dužine. Kombinuju se u zavisnosti od indikacije po proceni doktora. Sa 3D nitima možete uraditi mini lifting celog lica ili samo delova koji su indikovani. Niti se mogu koristiti i na drugim regijama kao što su vrat, dekolte, nadlaktice, butine, stomak, zadnjica... Učvršćuju kožu, izazivaju prirodnu regeneraciju i jačanje kože tako da i kada se apsorbuju ostaje efekat još neko vreme.

Aplikacija mezoniti se radi nakon nanošenja kreme sa anestezijom a nakon tretmana mogu se javiti crvenilo, otok i modrica. Najčešće pacijenti nemaju ništa i mogu se odmah vratiti svojim aktivnostima. Može se javiti osećaj zatezanja, peckanja itd ali to je sve prolazno. 3D mezoniti koje se koriste u Beauty lounge clinic su 100% biokompatibilne, nema reakcije odbacivanja, temperature i u potpunosti se razlože nakon 5 do 6 meseci. Efekat niti traje godinu do dve u zavisnosti od vrste i broja niti koje se aplikuju kao i od regije i tipa kože.

PRP TRETMAN (TRETMAN SOPSTVENOM KRVNOM PLAZMOM )je najbolji  tretman za regeneraciju koji možete priuštiti svom licu. Fenomenalni efekti ispoljavaju se tek 3 do 4 nedelje nakon tretmana ali dugoročno gledano isplati se čekati. Tretman se radi tako što se nakon popunjavanja kartona, detaljne anamneze, dezinfekcije lica i stavljanja anestezije u vidu kreme, vadi krv iz vene, centrifugira u specijalnim epruvetama i potom priprema za aplikaciju.

Nakon tretmana biće prisutno crvenilo i možda mali otoci na mestima uboda, može da se desi i neka manja modričica ali sve je to prolazno. Crvenilo traje samo prvi dan. Najbolji efekti postižu se ako se PRP kombinuje sa hijaluronom jel onda imate i dodatni efekat hidratacije, lice zablista, zaista ćete biti oduševljeni!

Tretman kose sa PRP je posebno bitan kod osoba koje su naglo izgubile veću količinu kose, zbog hormona, stresa, trudnoće...  Odlične rezultate daje kod mlađih muškaraca koji su zbog genetike i hormona izgubili ili tek počeli da gube kosu. Potrebno je raditi 3 do 6 tretmana jednom mesečno za najbolje rezultate.

MEZOTERAPIJA je tretman koji pacijenti najviše vole, ne boli, prijatan, efekti odlični, nema modrica, brz oporavak. Moguće blafo crvenilo koje prolazi u roku od 30 minuta. Najkvalitetniji kokteli ubacuju se u kožu maleckim iglicama, pre mezoterapije radi se detaljno čišćenje i dezinfekcija lica a nakon tretmana stavlja se maska sa faktorima rasta i hijaluronom i na kraju krema.  Pvi put moze da se radi u serijama na 7 do 10 dana  3 do 4 puta a kasnije ćete sami birati tempo.

Može se raditi nekoliko tehnika u zavisnosti koja je indikacija, koji su kokteli i koja dubina se želi postići. Mogu se raditi lice, vrat, dekolte, šake, samo podočnjaci ili samo podbradak. Nakon tretmana potrebno je ne dirati lice nekoliko sati i ne stavljati kućnu kozmetiku. Zaista neće ni biti potrebe lice će vam biti dobro zbrinuto maskom i kremom.

LIPOLIZA je tretman topljenja masnih jastučića mezoterapijskim koktelima.  Najčešće se rade regije bokova, struka, stomaka, kolena, nadlaktica, butina... Potrebno je uraditi 4 do 6 tretmana po regiji. Rezultati su fenomenalni ali ne dolaze preko noći, treba biti uporan i strpljiv, pridržavati se datih saveta, paziti na ishranu i piti dosta vode. Može se raditi i više regija istovremeno, najviše 4.

Nakon tretmana dolazi do otoka i crvenila, a moguće i da se pojavi neka modrica na mestima uboda. Detaljnije informacije ćete dobiti od doktorke o režimu kog treba da se pridržavate kako bi rezultati bili najbolji.

LASERSKA EPILACIJA  IPL laserom sa SHR tehnologijom u Beauty lounge clinic daje izuzetne rezultate uz potpuno prijatan i BEZBOLAN tretman koji se može raditi čak i na osunčanoj koži cele godine. Bitno je da se 7 dana ranije niste sunčali ni na suncu ni u solarijumu, niti upotrebljavali kreme za samopotamnjivanje. Nakon tretmana već sutradan smete da se sunčate.

Takođe je bitno da prođe bar mesec dana od poslednje depilacije i da se dan pre laserske epilacije detaljno obrijete. Sve dok traje proces epilacije ne smete se depilirati, dozvoljeno je brijati dlake ili ih skidati kremom.

Takođe je potrebno izbegavati uzimanje lekova koji daju fotosenzitivnu reakciju, ali o tome ćete više informacija dobiti lično od doktorke u toku razgovora.

Izuzetno efikasan laser a u isto vreme nežan i prijatan za pacijente promeniće izgled vašeg lica ili tela zauvek.

HEMIJSKI PILING je omiljeni tretman tokom zimskih meseci. Kratko traje a daje fenomenalne rezultate. Rade se najčešće radi dubinske regeneracije i usporavanja starenja kože lica. Neki se mogu radfiti i na regiji vrata i dekoltea. Potrebno je uraditi seriju od 3 do 4 tretmana u razmaku od 7 do 10 dana zavisi od vrste pilinga.

Posebno se izdvajaju pilinzi kojima se zauvek izbeljuju fleke po licu i ne vraćaju se! Malo je agresivniji tretman u smislu da imate crvenilo, zatezanje a posle par dana se i malo oguli koža. Bez obzira na sve neugodnosti, nakon 10 dana bićete oduševljeni prvim rezulatatima a kako vreme prolazi biće sve bolji.

U Beauty lounge Clinic možete uraditi i hemijski piling posebno namenjen regiji oko očiju, pomaže ublažavanju sitnih borica i zatezanju kože.

DERMAROLER  je tretman kojim se tretira koža kojoj je potrebna dodatna stimulacija stvaranja kolagena, na primer u tretiranju finih sitnih borica, ožiljaka, strija ili samo radi dodatnog zatezanja kože.

Može da se radi na svim regijama kako na licu tako i na vratu dekolteu, stomaku butinama ili gde je potrebno tretirati problem. Čak i u tretmanu celulita. Posebno su zadovoljne žene koje su posle porođaja dobile strije i opuštenu kožu na regiji stomaka.

Tretman se radi nakon aplikacije kreme sa anestetikom radi većeg komfora pacijenta a nakon tretmana koža je crvena i osetljiva nekoliko sati.

Uglavnom se tretmani rade u serijama ali broj serija i razmak se određuje individualno. Efekti se najbolje vide nakon nekoliko nedelja mada je koža zategnutija i odmah nakon tretmana.

Ukoliko imate bilo kakve nedoumice šta bi za Vaše lice bilo najbolje pozovite i dođite do ordinacije da dobijete savet direktno od doktorke.

Konsultacije su besplatne!

Mogućnost plaćanja karticama Bance Intese na 12 rata.

Dobrodošli!

Foto

BEAUTY LOUNGE CLINIC Lekarske ordinacije Beograd
BEAUTY LOUNGE CLINIC Lekarske ordinacije Beograd
BEAUTY LOUNGE CLINIC Lekarske ordinacije Beograd
BEAUTY LOUNGE CLINIC Lekarske ordinacije Beograd
BEAUTY LOUNGE CLINIC Lekarske ordinacije Beograd
BEAUTY LOUNGE CLINIC Lekarske ordinacije Beograd
BEAUTY LOUNGE CLINIC Lekarske ordinacije Beograd
BEAUTY LOUNGE CLINIC Lekarske ordinacije Beograd
BEAUTY LOUNGE CLINIC Lekarske ordinacije Beograd
BEAUTY LOUNGE CLINIC Lekarske ordinacije Beograd
BEAUTY LOUNGE CLINIC Lekarske ordinacije Beograd
BEAUTY LOUNGE CLINIC Lekarske ordinacije Beograd

Vrste plaćanja

Kartice Čekovi Putem administrativne zabrane / rate