Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
PLAVEC ORDINACIJA ZA PLUĆNE BOLESTI

PLAVEC ORDINACIJA ZA PLUĆNE BOLESTI

Lekarske ordinacije Beograd

GSP

  • Autobus: 65, 77
  • Trolejbus: 28, 41

Dodatne Lokacije

Korisne informacije



Plavec ordinacija specijalistička ordinacija za plućne bolesti koja se nalazi na Starom Gradu, u ulici Majke Jevrosime 4. U ordinaciji se sprovodi dijagnostika plućnih bolesti neinvanzivnim i invanzivnim tehnikama. U ordinaciji se sprovodi lečenje pojedinih plućnih oboljenja i pružaju se saveti za lečenje dijagnostikovanih, a za koje ne postoje uslovi ambulantnog lečenja.

Usluge koje možete dobiti u ordinaciji:

- Specijalistički pregled u ordinaciji i kući pacijenta
- Procena plućne funkcije u hroničnoj opstrukcijskoj bolesti pluća i astmi (spirometrija, bronhodilatatorni test, kožne probe na inhalacione alergene, bronhoprovokacijski test sa  histaminom, bronhoprovokacijski test fižičkim opterećenjem, pulsna oksimetrija u miru)
- Dijagnostika oboljenja plućne maramice ( punkcija plauralnog izliva sa lokalnom anestezijom, biopsija plućne maramice)
- Punkcija perifernog čvora
- Bronhoskopija

Specifično usmeren i strpljiv razgovor sa pacijentom vođen od strane iskusnog specijsliste za plućne bolesti, profesora doktora Gorana Plaveca, je uslov za kvalitetan i potpun pulmološki pregled. Analiziranje subjektivnih tegoba pacijenta, kao što su gušenje, kašalj, brzo zamaranje, osobito posle boravka u prirodi, uz kijavicu, potom bol u grudima i drugo, koji su vezani za pojedine organe i organske sisteme, kao i njihove povezanosti sa raznim aktivnostima i uticajima, su veoma bitni za postavljanje korektne dijagnoze i određivanje adekvatne terapije.

Pored toga, u našoj ordinaciji sprovodi se i inhalatorna terapija u zavisnosti od nalaza plućne funkcije i subjektivnih tegoba.

Pored toga, naša ordinacija takođe pruža konsultacije vezane za dijagnostiku i tretman malignih plućnih i grudnih bolesti. Osobito u vezi bilo kojih briga vezanih za vakcinu protiv raka ClimaxaEGFr. U saradnji sa office@vama.rs Dr Plavec je visoko kvalifikovani i iskusni stručnjak u tom polju uz česte posete Institutu za Molekularnu Biologiju u Havana Kubi.

Kontakt informacije:

Adresa: Cetinjska 4/1
Telefon: 011/ 30 30 404
Faks:  011/ 30 30 404
Mobilni: 065/ 30 30 405

Sertifikat 1

Sertifikat 2

Foto

PLAVEC ORDINACIJA ZA PLUĆNE BOLESTI Lekarske ordinacije Beograd
PLAVEC ORDINACIJA ZA PLUĆNE BOLESTI Lekarske ordinacije Beograd
PLAVEC ORDINACIJA ZA PLUĆNE BOLESTI Lekarske ordinacije Beograd