Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
PROMEDIS

PROMEDIS

Lekarske ordinacije Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 10:00 - 16:00
Utorak 10:00 - 16:00
Sreda 10:00 - 16:00
Četvrtak 10:00 - 16:00
Petak 10:00 - 16:00
Subota ne radimo
Nedelja ne radimo

Dodatne Lokacije

Korisne informacijePROMEDIS je privatna specijalistička ordinacija osnovana 2003.g. i jedna je od vodećih za A/ ambulantno dijagnostikovanje i lečenje ENDOKRINIH I METABOLIČKIH POREMEĆAJA,
B/
kao i za MERENJE OKSIDATIVNOG STRESA I ANTIOKSIDANSNOG POTENCIJALA u cilju prevencije bolesti ili lečenja postojeće.

A/ Ordinacija je posvećena tretmanu širokog spektra oboljenja pojedinih ŽLEZDA ENDOKRINOG SISTEMA, kao što su: bolesti hipofize, tiroidne žlezde, paratiroidne žlezde, oboljenja endokrinog pankreasa, nadbubrežne žlezde, bolesti polnih žlezda, endokrini tumori gastrointestinalnog trakta, metaboličke bolesti kostiju. Osim toga, ordinacija je specijalizovana i za tretman patoloških stanja u organizmu uzrokovanih primarnim poremećajem, kao što je npr. endokrinološki uzrokovana neplodnost.

Konsultacije, preglede i kontrolne preglede, na osnovu prezentovanih laboratorijskih i dijagnostičkih izveštaja, obavlja prof. dr Vera Popović Brkić, lekar specijalista endokrinolog i eminentni stručnjak sa internacionalnom reputacijom.

B/ Želeći da bude u toku sa najnovijim medicinskim znanjem u cilju prevencije i održanja zdravlja, u ordinaciji Promedis naši klijenti mogu uraditi ANALIZU OKSIDATIVNOG/ANTIOKSIDATIVNOG STATUSA pod stručnim nadzorom lekara specijaliste.

Postoji iscrpna literatura koja potkrepljuje blisku povezanost između oksidativnog stresa, sekundarne antioksidantne deficijencije i nastanka bolesti. Nekontrolisani i dugotrajni oksidativni stres konačno rezultuje u oksidaciji, a samim tim i denaturaciji, svih klasa biohemijskih jedinjenja u ćeliji, ugljenih hidrata, masti, proteina i nukleinskih kiselina.

Merenje oksidativnog sresa i antioksidantnog potencijala indikovano je u pojedinim oboljenjima kardiovaskularnog sistema, nervnog sistema, bolestima oka, bolestima pluća, metaboličkim poremećajima (dijabetes, gojaznost), bolestima endokrinog sistema, kožnim bolestima i poremećajima funkcije reproduktivnih organa.

Od posebne je važnosti evaluacija oksidativnog stresa u sportskoj i rekreativnoj medicini, kao i u prevenciji preranog starenja kože.

Kombinovanim testovima za merenje oksidativnog stresa (d-ROMs) i antioksidansnog potencijala (PAT) iz uzorka krvne plazme dobija se u realnom vremenu uvid u trenutno stanje pro- i antioksidativnog potencijala u organizmu. PAT testom se može pratiti i efekat prepisane antioksidativne terapije, bilo ishranom ili dijetetskim suplementima, kako bi se postigla ravnoteža pro- i antioksidativnog potencijala.

Konsultacije, preglede i kontrolne preglede, na osnovu prezentovanih laboratorijskih i dijagnostičkih izveštaja, obavlja dr sci. med. Srđan Brkić, lekar specijalista kliničke imunologije.

Za zakazivanje pregleda pozovite
- radnim danima od 10.00 - 16.00h

kontakt telefoni:
+381 11/3835085;
+381 11/2439 663;
mobilni:
+381 64/187 20 34

ili nam se obratite na e-mail: promedis@eunet.rs

Adresa ordinacije je: Nebojšina 45, 11118 Beograd (Vračar)

Foto

PROMEDIS Lekarske ordinacije Beograd