ELEONORA SALON LEPOTE

Manikiri, pedikiri Beograd

Adresa: Jurija Gagarina 14d (lokal 14, zgrada Maslačak, Belville) Novi Beograd
Beograd Telefon: 011/6301-703, 063/742-1943
E-mail: eleonorasalonlepote@gmail.com

4/ 5stars

Salon lepote Eleonora nalazi se u Jurija Gagarina 14d, na Novom Beogradu u Belvillu. Imperativ modernog doba je svakako zadovoljstvo sopstvenim izgledom, što nastojimo da Vam omogućimo koristeći vrhunske kozmetičke preparate.

Smešten u samom srcu Belvilla, naš kozmetički salon je pravo mesto za sve one koji drže do svog izgleda i žele da uklone male nesavršenosti sa svog lica i tela. U veoma prijatnom ambijentu našeg salona za negu lepote uživaćete u odabranim tretmanima prepušteni rukama našeg stručnog kozmetičkog tima.

Asortiman naših usluga čine:

Depilacija

- depilacija hladnim voskom
- depilacija toplim voskom

Manikir

- klasični
- lakiranje
- nadogradnja noktiju
- izlivanje noktiju
- gel lak
- spa manikir
- ojačavanje gelom
- trajni lak brillbird
- korekcija

Pedikir

- estetski
- medicinski
- lakiranje
- trajni lak brillbird
- gel lak
- spa pedikir

Ukoliko niste zadovoljni izgledom i kvalitetom Vaših prirodnih noktiju, salon lepote Eleonora je prava adresa za Vas. Pored klasičnog manikira i pedikira sa lakiranjem noktiju, u prijatnom ambijentu našeg salona nudimo Vam i usluge ojačavanja, izlivanja i nadogradnje noktiju upotrebom najkvalitetnijih gelova.

 Ako želite maštovito ukrašene nokte za neku specijalnu priliku nudimo Vam nail art tehniku ručnog iscrtavanja noktiju, uz veliki izbor motiva i ukrasa. Posebno izdvajamo usluge medicinskog pedikira koji uspešno rešava probleme gljivičnih infekcija stopala i noktiju, kurjeg oka, uraslih noktiju, žuljeva.

Naše stručno i profesionalno osoblje radi po visoko higijenskim standardima i procedurama, uz upotrebu sterilnih instrumenata. Ako želite da preporodite Vaše ruke i stopala, naša preporuka je SPA manikir ili pedikir u kome ćete uživati svim Vašim čulima.

Depilacija voskom je vrlo popularna metoda depilacije. Kad je vosak topao, ulazi u folikule i izvlači u celosti dlaku iz korena. Kad se obavlja mesečno, depilacija voskom znači da će dlakama trebati više vremena da narastu jer se uklanjaju iz korena, za razliku od brijanja koje samo reže dlake. Dlake će vam porasti tek za 3-6 nedelja.

Kontakt informacije:

Adresa: Jurija Gagarina 14d, Belville
Mobilni: 063/ 742 19 43
Telefon: 011/ 630 17 03

Radno vreme:

- Utorak - Subota: 09 – 21 h
- Nedelja i ponedeljak: 11-18h

Posetite nas i na Facebook-u.