FRIZERSKI STUDIO SHOO SHOO

Manikiri, pedikiri Beograd

Adresa: Hadži Prodanova 11, Vračar
Beograd Telefon: 011/3440-425, 3089-130, 063/383-960
E-mail: shooshoo.hairstudio@gmail.com
Sajt: www.shooshoo.rs

4/ 5stars

Pozivamo Vas da posetite naš salon na Vračaru, u Hadži Prodanovoj ulici broj 11, i uživate u prijatnom ambijentu i opuštajućoj atmosferi.

Studio lepote Shoo Shoo nudi sve vrste frizerskih usluga, kao i usluge profesionalnog šminkanja i manikir. Za rad u salonu odabrali smo proizvode vrhunskog kvaliteta, koje uz konsultaciju sa frizerom možete koristiti za negu kose kod kuće.

Bez obzira da li se odlučite za šišanje, farbanje, mini-val, šatiranje, feniranje, nijansiranje, tretmane za negu kose, šminkanje ili manikir, izlivanje i ojačavanje noktiju, dobićete profesionalni tretman, pažnju i uslugu prilagodjenu Vašim potrebama.

Naš tim čine ljudi sa dugogodišnjim iskustvom, u čijem radu možete prepoznati entuzijazam i ljubav prema poslu. Cilj nam je da se osećate lepo i zadovoljno, jer je Vaše zadovoljstvo garancija kvaliteta naših usluga. Trudimo se da održimo visok standard, konstantno se usavršavajući i obraćajući pažnju i na najsitnije detalje.

Koncept i princip poslovanja salona podržan je posebnim kalendarom, koji donosi originalne i atraktivne promotivne akcije tokom godine. Svake druge nedelje očekuje Vas novi razlog za dobro raspoloženje!

Dobrodošli,
Shoo Shoo tim

* izdvajamo:
Touch of Gloss - intenzivan sjaj cele kose
Bez obzira da li je kosa hemijski tretirana ili je prirodna, duga ili kratka, za samo 5 minuta dobija dugotrajan glamurozan sjaj i neodoljivu gipkost.

Tretmane za reparaciju i zaštitu oštećene kose.