LILA LY SALON

Manikiri, pedikiri Beograd

Adresa: Dalmatinska 19, Palilula
Beograd Telefon: 011/2751-680, 060/494-18-48
E-mail: lilisiz@umscompany.com
Sajt: www.lilaly.co.rs

4.5/ 5stars

Frizersko kozmetički salon LILA LY nastao je sa idejom da odgovori zahtevima savremene žene svih starosnih doba, ali izahtevima muškaraca kojima je stalo do svog izgleda.

Nedaleko od centa grada, ali ipak sklonjen od gradske verve salon lepote LILA LY nalazi se u Beogradu u Dalmatinskoj ulici 19. Moderno je opremljen, prijatne atmosfere koja daje osećaj opuštanja i udaljava Vas od svakodnevice. Ljubazno osoblje će Vam obezbediti maksimalno opuštanje i tretmane uz upotrebu vrhunskih kozmetičkih preparata. Pošto su za vrhunske rezultate kojima težimo, osim stručnosti, potrebni i vrhunski preparati, u svakodnevnom radu koristimo isključivo proizvode najpoznatijih svetskih proizvođača. Vršeći konstantnu edukaciju zaposlenih, stalno obogaćujemo ponudu usluga i na taj način pratimo svetske trendove. Tretmani koji su trenutno dostupni u salonu LILA LY su:

- Frizerske usluge – nega kose
- Pedikir
- Manikir
- Depilacija

Nudimo Vam sve vrste masaža: parcijalnu, anticelulit, relaks, antistres i jos puno toga.

Smatramo da su posvećenost klijentima i profesionalni odnos, kao i kvalitet usluga, ali i pristupačne cene, dobar razlog da nam ukažete poverenje i posetite nas.

Cilj nam je da steknemo i sačuvamo Vaše poverenje, a to je ključ svakog uspeha.