Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
Vremenska prognoza Beograd 12℃
Promenljivo oblačno sa kišom
Prognoza za narednih 5 dana
Vremenska prognoza Beograd 12℃
Promenljivo oblačno sa kišom
Prognoza za narednih 5 dana
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
LUX MASAŽE

LUX MASAŽE

Masaža Beograd
Akcija

Radno vreme

Ponedeljak 10:00 - 22:00
Utorak 10:00 - 22:00
Sreda 10:00 - 22:00
Četvrtak 10:00 - 22:00
Petak 10:00 - 22:00
Subota 10:00 - 22:00
Nedelja 10:00 - 22:00

GSP

  • Autobus: 42, 59, 78, Ada 3, 33, E9, 47, 48, 18, 39
  • Tramvaj: 10, 14, 9

Dodatne Lokacije

Korisne informacije


POČELI SU NOVOGODIŠNJI POPUSTI ZA NOVE KLIJENTE!

Salon za masažu na Voždovcu Lux Masaža je savršeno mesto za beg od svakodnevnih obaveza, na kome možete u potpunosti opustiti i relaksirati Vaš organizam, uz lekoviti dodir masaže. U prijatnom ambijentu našeg salona na Voždovcu nudimo Vam veliki izbor masaža koje efikasno osloboditi Vaše telo od bola i napetosti nakon napornog dana.

Masaža se smatra najstarijim oblikom lečenja i ima neverovatno pozitivan efekat na telo i duh pojedinca. Njeno blagotvorno delovanje, potpuno opušta mišiće duž tela, smanjuje bol, napetost i uklanja stres, poboljšava cirkulaciju krvi u telu i deluje efikasno na problem sa celulitom. Takođe masaža dovodi do zatezanja kože, čineći je mekom i elastičnom.

U salonu za masažu Lux Masaža možete se opredeliti za različite vrste masaža:

- LUX masaža
- Relaks masaža
- Sportska masaža
- Terpeutska masaža
- Anticelulit masaža
- Antistres masaža

Terapeutskom mazažom trajno uklanjamo bol u leđima kroz par tretmana.

Svima koji žele potpunu relaksaciju mišića, prevenciju stresa i premora, kao i podizanje opšteg zdravstvenog stanja organizma, preporučujemo da isprobaju predivan osećaj relax masaže. To je blaga i prijatna ručna masaža celog tela ili pojedinih delova (nogu, stopala, leđa, ruku, abdomena, grudnog koša, vrata i lica) koja dovodi do potpunog opuštanja svakog mišića u organizmu.

U opuštajućem ambijentu, spretne ruke naših teraputa nude Vam i brojne terapijske masaže koje imaju za cilj da poboljšaju cirkulaciju, otklone bol i oslobode od napetosti u određenoj regiji: masaža leđa kod hipertonusa muskulature, masaža kod spondiloze, masaža kod lumbaga, masaža kod glavobolje – šiacu.

Jedna od najzastupljenijih vrsta masaža je anticelulit masaža koja predstavlja najbolji način da uklonite celulit. Ona je umerena, dozirana i specijalno prilagođena određenom vrstom pokreta i pritisaka. Najbolji rezultati se postižu serijom tretmana, korigovanom ishranom i fizičkom aktivnošću.

POPUSTI NA 5 ILI VIŠE PAKET MASAŽA.

Mogućnost tuširanja pre i posle masaže.

Foto