LUX MASAŽE

Masaža Beograd

Adresa: Piva Karamatijevića 13, Voždovac
Beograd Telefon: 064/575-5393, 064/331-8592

4/ 5stars

Salon za masažu na Voždovcu Lux Masaža je savršeno mesto za beg od svakodnevnih obaveza, na kome možete u potpunosti opustiti i relaksirati Vaš organizam, uz lekoviti dodir masaže. U prijatnom ambijentu našeg salona na Voždovcu nudimo Vam veliki izbor masaža koje efikasno osloboditi Vaše telo od bola i napetosti nakon napornog dana.

Masaža se smatra najstarijim oblikom lečenja i ima neverovatno pozitivan efekat na telo i duh pojedinca. Njeno blagotvorno delovanje, potpuno opušta mišiće duž tela, smanjuje bol, napetost i uklanja stres, poboljšava cirkulaciju krvi u telu i deluje efikasno na problem sa celulitom. Takođe masaža dovodi do zatezanja kože, čineći je mekom i elastičnom.

U salonu za masažu Lux Masaža možete se opredeliti za različite vrste masaža:

- LUX masaža
- Relaks masaža
- Sportska masaža
- Terpeutska masaža
- Anticelulit masaža

Svima koji žele potpunu relaksaciju mišića, prevenciju stresa i premora, kao i podizanje opšteg zdravstvenog stanja organizma, preporučujemo da isprobaju predivan osećaj relax masaže. To je blaga i prijatna ručna masaža celog tela ili pojedinih delova (nogu, stopala, leđa, ruku, abdomena, grudnog koša, vrata i lica) koja dovodi do potpunog opuštanja svakog mišića u organizmu.

U opuštajućem ambijentu, spretne ruke naših teraputa nude Vam i brojne terapijske masaže koje imaju za cilj da poboljšaju cirkulaciju, otklone bol i oslobode od napetosti u određenoj regiji: masaža leđa kod hipertonusa muskulature, masaža kod spondiloze, masaža kod lumbaga, masaža kod glavobolje – šiacu.

Jedna od najzastupljenijih vrsta masaža je anticelulit masaža koja predstavlja najbolji način da uklonite celulit. Ona je umerena, dozirana i specijalno prilagođena određenom vrstom pokreta i pritisaka. Najbolji rezultati se postižu serijom tretmana, korigovanom ishranom i fizičkom aktivnošću.

Mogućnost tuširanja pre i posle masaže.

Radno vreme:
- svakim danom od 10 do 22h