PALINIĆ

Medicinsko snabdevanje Beograd

Adresa: Sretena Mladenovića Mike 22a, Rakovica
Beograd Telefon: 011/405-6762, 011/405-8757
E-mail: palinic41@gmail.com
Sajt: www.palinic.co.rs

4/ 5stars

Preduzeće Palinić se bavi uvozom i trgovinom na veliko sledećim grupama medicinske opreme:

1. Hirurški instrumenti za sve namene: hirurške makaze, hvatalice za arterije i sve druge vrste hvatalica i klješta, pincete, neurološki čekići, držači skalpela, iglodržači, makaze i klješta za gips, klješta za jezik, klješta za tampone, rektalni spekulumi, anoskopi, ginekoliški spekulumi, ginekološki ekarteri, veliki izbor ekartera za otvaranje rana, dilatatori, sonde za uterus, klješta kukasta (kuglcange), klješta za biopsiju, kirete razne, kirete ginekološke, pelvimetri, klješta za abortus, ortopedski čekići, dleta, raspatorijumi, klješta za kosti, noževi i testere za amputaciju, Džili testere, kuke za rane, levak ušni u garnituri, učne kirete i omče, špricevi za ispiranje ušiju, doboši za sterilizaciju, kasete za sterilizaciju, tacne, posude, bubrežnjaci, spekulum nosni, ogledalca za larings, kanile trahealne.

2. Medicinski aparati autoklavi, sterilizatori, lampe za sterilizaciju vazduha (germicidne ... sterizol lampe), aparati za terapiju kiseonikom, setovi za reanimaciju (ambu baloni), aspiratori, inhalatori, otoskopi, oftalmoskopi, laringoskopi, lupe, čeona svetla, čeona ogledala, aparati za pritisak, stetoskopi, negatoskopi, aparati za govor, kolposkopi, spirometri, EKG aparati, audiometri.

3. Nameštaj za bolnice i ordinacije bolesnički kreveti za razne namene, noćni ormarići, ležaji za preglede i intervencije, kolica za prevoz bolesnika, stočići za instrumente i aparate, ginekološki stolovi, operacioni stolovi, ormani za lekove, za kartoteku i garderobni ormani, paravani, reflektori, stativi za infuziju, stolice za pacijente, lekare i stolice za čekaonice, vage za bebe.

4. Medicinski potrošni materijal špricevi, igle injekcione, kanile intravenske, sistemi za infuziju i transfuziju, setovi za biopsiju i anesteziju, kateteri, sonde, tubusi, drenaža, vata, gaza, sve vrste zavija, gipsani zavoji, flasteri, gel i papir za ultrazvuk i EKG, mrežice za herniju, rukavice hirurške i za preglede, urin kese, platno gumirano, formalinske tablete, toplomeri, maske, kape, špatule, štapići za bris.