Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
Vremenska prognoza Beograd 5℃
Promenljivo oblačno sa kišom
Prognoza za narednih 5 dana
Vremenska prognoza Beograd 5℃
Promenljivo oblačno sa kišom
Prognoza za narednih 5 dana
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
SERVIS MOBILNIH TELEFONA SKKEPTIK

SERVIS MOBILNIH TELEFONA SKKEPTIK

Mobilni telefoni, oprema za mobilne Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 09:00 - 18:00
Utorak 09:00 - 18:00
Sreda 09:00 - 18:00
Četvrtak 09:00 - 18:00
Petak 09:00 - 18:00
Subota 09:00 - 14:00
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 23, 37, 50, 53, 89

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Posebna AKCIJA : displeji sa montažom za : iphone 4 ,4s, 5 i 5s, 6g, 6+, 7g copy high AAA, 7g original, iphone 8g orig, iphone 8g+ orig. nereparirani novi displeji sa garancijom, u ponudi svi ostali  modeli lcd-a za sve tipove , pozovite za cenu, naglasite da ste akciju videli na KUPUJEM-PRODAJEM.

Akcija reparacija NEXUS 5x i lg G4  bootloop (BL of dead ) vrlo povoljno (3200 din)  

Dekodiranje svih modela  mobilnih telefona i tableta u registrovanom servisu po veoma povoljnim cenama. Najjeftiniji su stari modeli i modeli kod kojih se radi kalkulacija na osnovu imei broja i cena za te modele je oko 400-800din, zavisno od verzije, sledeca grupa su Android  telefoni gde se dekodiranje vr[i na kabal ili imei, na licu mesta u roku od 5 do 30 minuta po ceni od 900 do 1800 dinara, sledeći su svi nokia bb5 sl3 modeli koji se rade na kalkulaciju koda, pa je telefon potrebno doneti u servis samo radi isčitavanja, a kod će vam u roku od 24h biti dostavljen sms-om , po ceni od 1300 din.

Naravno radimo i dekodiranje IPhone telefona, ali je za tačnu cenu potrebno doneti  telefon u servis radi isčitavanja serijskog broja. 
Radimo i sve modele Samsung telefona, metode otključavanja različitih familija Samsung telefona su različite, pa su samim tim i cene različite i variraju u rangu od 600 do 1800 din, izuzetak su najnoviji modeli, ali se trudimo da cena uvek bude prihvatljiva. Radimo brzo i efikasno otklanjanje softverskih gresaka, flesovanje, oživljavanje uništenih telefona kao i sve hardverske zahvate. Zamene lcd-a, konektora punjenja, tach skrinova i svih ostalih hardverskih komponenti telefona. 

Otključavanje svih tipova zaštita na Android telefonima i Apple telefonima. Vraćanje obrisanih podataka, prebacivanje imenika i podataka. 

Specijalna stalna akcija izuzetno povoljne cene zamena  lcd za iphone svih generacija , kao i za samsunge a3, a5, j5, j7 i ostale nove modele zamenskim i originalnim displejima.

Cene  kopija se razlikuju i do 50 posto, a kvalitet je odličan. 
Otključavanja  svih mogućih vrsta  telefona, popravke kineskih tableta i telefona. Vraćanje podataka iz mrtvih mtk kineskih telefona, popravka brikovanih i uništenih nestručnim rukovanjem i servisiranjem.

Za više inforrmacija pozovite broj servisa ili posetite naš web:   www.skkeptik.blogspot.com, a slobodno ostavite i pitanje na fejsbuku (Szr Skkeptik ) i ostvarite pravo na pupust na uslugu.

 MI SMO RADNJA  KOJA POSTOJI 17 GODINA, GSM SERVISOM SE BAVIMO skoro 20 GODINA, A CENE KOJE NUDIMO SU VEOMA KONKURENTNE I SERVISIMA KOJI RADE U SKLOPU MENJAčNICA, BUTIKA I SLICNO.
UKOLIKO NAS TRAŽITE MI  SMO TAMO GDE SMO BILI I 2001 U POTKROVLJU  radionica -atelje  broj 3.13: ) . . .

NALAZIMO SE  U TC BAZAR VIDIKOVAC, Kneza višeslava 63 , na vrhu, u potkrovlju, U ATELJEU-radionici broj 3.13, druga vrata s leve strane.

Pitajte da li je ovo servis Skkeptik , jer ispod nas se pojavljuju i nestaju servisi koji dovode ljude u zabludu i predstavljaju se kao naši saradnici, ali to nisu, jer mi radimo samo u ovom ateljeu, dakle stepenicama do vrha sa bilo koje strane. Potrazite nas na google-u i prebacite putanju do naš u Vaš telefon .   

KONTAKT TELEFON JE 065/8515175   (poziv, sms, viber ) 
SPECIJALNI popusti za stalne musterije, akcije dekodiranja i naravno slobodan kontakt preko naseg fejsbuk profila   user:   Szr Skkeptik ili preko Viber-a.

Foto

Video

Vrste plaćanja

Čekovi Putem administrativne zabrane / rate