VIKTORMOB

Mobilni telefoni, radnje mobilnih telefona Beograd

Adresa: Dubrovačka 2a, Zemun // Jurija Gagarina 14g, Belville, Novi Beograd // Bulevar kralja Aleksandra 194, Zvezdara
Beograd Telefon: 011/26-10-992, 064/1774-776 // 011/6306-999, 066/5255-555 // 064/3877-877
E-mail: viktormob1@yahoo.com
Sajt: www.viktormob.rs

4.5/ 5stars

Osnovi proizvodi/usluge:

Prodaja i servisiranje mobilnih telefona…

Uvek prvi sa najnovijim modelima u gradu, možete naći sve na jednom mestu za Vaš mobilni telefon, široki asortiman prateće opreme po najpovoljnijm cenama (dodatna oprema, futrole, lcd zaštite, usb…i ugradnja navigacije).

Deset godina sa Vama, nudimo Vam najpovoljnije cene u gradu i najveći asortiman prateće opreme. Nalazimo se u ulici  Dubrovačka br 2a, Zemun  i Pozeska 150a, Banovo Brdo, Firma AVM

Najsavremeniji  servis za popravku i prodaju svih vrsta mobilnih telefona u Srbiji. Specijalizovan je za rad sa najnovijim modelima mobilnih telefona i sirokim asortimanom rezervih delova, kao i pratece opreme za Iphone, Blackberry, Nokia, Samsung, Htc, Motorola, SonyEricsson, LG ...

Ekipu cini tim strucnjaka koji znanjem i iskustvom u radu sa mobilnom telefonijom u mnogo cemu prednjace ispred svih.

Bavimo se zamenom dijelova, servisom svih vrsta mobilnih telefona ( u toku dana ili u zavisnosti od kvara, po dogovoru ). Dekodiranjem mobilnih telefona u najkraćem roku ( Iphone, Blackberry, HTC, Nokia, Samsung, SonyEricsson, Motorola, Siemens, Sagem, Alcatel, LG...). Ubacivanjem srpskog menija u sve telefone za koji postoji naš prevod. Posedujemo najveci izbor flet kablova i displeja, ubacujemo mape u GPS uređaje ( u telefone i GPS uređaje za kola ) Garmin, Igo, TomTom i vrsimo reparaciju "ubijenih" GPS uređaja.Po najpovoljnijim cenama. Prateća oprema  nam je izuzetno kvalitetna i na nju dobijate odgovarajucu garanciju u trajanju od 180 dana, a u asortimanu mozete naci, baterije,punjače, autopunjače, oklope, maske, futrole, USB data kablove, slušalice, memorijske kartice, priveske i punjive baterije za fiksne telefone.  Mozete kupiti silikonske zastite i pvc zastite za sve modele.
Naša predstavništva nalaze se na dve lokacijne u Beogradu (Požeska 150a , Banovo brdo) i Zemunu (Dubrovačka 2a).

Štampa na futrolama po želji.

Dođite i uverite se...Ceka Vas nasmejeno osoblje uvek spremno da vam izađe u susret sa svim Vašim pitanjima i zahtevima.

NOVO: SERVIS LAPTOPOVA I RAČUNARA !!!

Kontaktirajte nas i recite nam MODEL LAPTOPA i PROBLEM koji imate i mi ćemo Vam ponuditi NAJISPLATIVIJE rešenje.

U našem specijalizovanom servisu pružamo uslugu popravke širokog spektra prenosivih računara (ne samo laptop) svih vodećih svetskih proizvođača: HP, Toshiba, SONY, Apple, IBM/Lenovo, Dell, Fujitsu Siemens, ASUS, MSI, Acer itd.

Servis vodi licenciran stručni personal sa višegodišnjim iskustvom u održavanju profesionalne i industrijske elektronike. Opremljeni smo svim potrebnim dijagnostičkim programima i profesinalnom opremom najnovije generacije koja omogućava popravku uređaja na nivou komponenata, bez obzira na primenjenu tehnologiju izrade: THD, SMD itd.

Ukoliko niste u mogucnosti da dodjete do nas  mobilne telefone  i svu pratecu opremo mozete poruciti  radnim danima, isporuka moze biti u toku dana ili sutradan na zadatu  adresu, troskove transporta snosi porucilac. Robu saljemo  po svim gradovima  kurirskom sluzbom .

Svaki mesec Vas čeka neodoljiva akcija na najnovije smart telephone!

Pratite nas na našim sajtovima.

Čeka Vas vrhunska usluga i uvek nasmejan tim, spreman za izađe u susret svim Vašim željama i zahtevima.

Radno vreme:

Radnim danima  od 09h  do 20h
Subotom: od 09h  do  16h
Nedeljom: Ne radimo

Dođite i uverite se!

E mail:
viktormob1@yahoo.com,   
iphonebgsrb@gmail.com

Site:
www.viktormob.rs
www.iphonebeogradsrbija.com

 

Vaš  „Viktormob“_Adresa:
Dubrovačka 2a, Zemun
011/26-10-992
064/1774-776

 Vaš „AVM“.          Adresa:
Požeška 150a, Banovo brdo
011/754-22- 66
064/9244-388