Zatvori
MOBILNI VULKANIZER Mobilni vulkanizeri Beograd translate.Član 5 godina

MOBILNI VULKANIZER

Mobilni vulkanizeri Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 07:30 - 23:00
Utorak 07:30 - 23:00
Sreda 07:30 - 23:00
Četvrtak 07:30 - 23:00
Petak 07:30 - 23:00
Subota 07:30 - 23:00
Nedelja 07:30 - 23:00

GSP

  • Autobus: 15, 45, 18, 78

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Radi nedeljom Izlazak na teren

Mobilni vulkanizer je jedna od delatnosti u okviru zanatsko trgovinske radionice ACA, osnovane 1996. godine sa sedištem na Novom Beogradu u ulici Tošin bunar 91a.

Baveći se, dugi niz godina, poslovima vezanim za pneumatike, prateći potrebe naših klijenata, a inspirisani poslovima iz inostranstva i sve većoj ekspanziji poslova "u pokretu" i "na poziv", uvideli smo veliki nedostatak klasične vulkanizerske delatnosti u kojoj, vozači, da bi popravili probušenu gumu ili zamenili gume u adekvatnoj sezoni, moraju da odvoje i po nekoliko sati.

Iz tog razloga izgradili smo posao upravo na rešavanju problema oko zamene i popravke pneumatika na terenu, odnosno na licu mesta - na vašoj adresi.

Mobilni vulkanizer  je vulkanizerski servis koji može da pruži sve usluge klasičnog vulkanizerskog servisa, ali sa jednom razlikom koja nas čini jedinstvenim i različitim od drugih a to je mobilna ugradnja pneumatika i balansiranje točkova na bilo kom mestu i u bilo koje vreme u svim vremenskim uslovima.

Kombi vozila opremljena su savremenim vulkanizerskim mašinama firme HOFMANN, specijalno dizajniranih za terenske uslove. Pored mašina za vulkanizaciju u kombi vozilima nalaze se i kompresor za naduvavanje pneumatika, agregat, dizalice, kao i ostali alat neophodan za krpljenje, demontažu i montažu pneumatika i balansiranje točkova.

Sa tako opremljenim vozilima, u mogućnosti smo da vam izađemo u susret bilo gde da se nalazite na teritoriji grada Beograda i šire okoline. Do vas možemo stići najduže za 30 minuta, ukoliko već nismo zauzeti poslom i ukoliko vremenski i saobraćajni uslovi dozvoljavaju.

Kvalitet usluge je isti, a veoma često i brži i bolji od klasičnih vulkanizerskih servisa.

Takođe, imamo mogućnosti skladištenja vansezonskih pneumatika.

Skladištenje pneumatika vrši se u skladu sa propisima proizvođača u obezbeđenom prostoru. Usluga čuvanja pneumatika moguća je na polugodišnjem ili godišnjem nivou, prateći letnju i zimsku sezonu ili zavisno od potreba.

Pored mobilne ugradnje i čuvanja guma u mogućnosti smo da nabavimo i isporučimo NOVE ili POLOVNE pneumatike za putnička, laka teretna i SUV vozila svih renomiranih proizvođača po pristupačnim cenama.

Pomozite sebi i uštedite vreme!

Stižemo do Vas u najkraćem mogućem roku!

Sve neophodne informacije u vezi mobilnog servisa možete dobiti pozivom na broj +381 63 373 312.


Vrste plaćanja

Kartice Čekovi Putem administrativne zabrane / rate