Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
SOFO INTERNATIONAL DOO

SOFO INTERNATIONAL DOO

Nameštaj Beograd

GSP

  • Autobus: 16, 71, 72, 75, 77, 78, 83, E6, Eko1, 27e, 35, 68, 95, E1
  • Tramvaj: 11, 3, 7, 9

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

SOFO REVOLUCIJA JE POČELA!

Vrlo često se ne pitamo šta je SOFO, već ko je SOFO?

Sofo je Vaš lični asistent, Vaš član porodice koji će vam pomoći da se opustite i oslobodite svakodnevnog stresa.

SOFO program pokušava da pomogne klijentima u prevenciji zdravstvenih problema, kao i da poveća kvalitet života i uživanja u njemu. Glavna vizija SOFO International kompanije, koja je jedini uvoznik na teritoriji kako Balkana, tako i čitave Evrope, jeste plasiranje prozivoda visoke japanske tehnologije koja je dostupna svima. 

SOFO masažni program, u prvoj fazi, sadrži pet izuzetno kvalitetnih i dostupnih fitnes i masažnih proizvoda, koji su svojom estetikom i udobnošću već zadovoljili izuzetno zahtevno japansko tržište. Sigurni smo da će zadovoljiti i Vas kada se lično uverite u kvalitet SOFO SMART WELLNESS fotelje najnovije generacije, koja je zbog mogućnosti odabira boje i dizajna lako uklopiva u svaki enterijer. Statična ili na ljuljane? Izbor je na Vama! Takođe, dimenzije SOFO fotelje su takve da nije potrebno imati veliku spavaću sobu ili kancelariju kako biste je smestili u prostoru, potrebno je samo 10cm razmaka od zida.  Ono što ovaj proizvod čini revolucionarnim, osim činjenice da konačno možete imati masažnu fotelju koja je istih dimenzija kao i obična i simulira pravu masažu ljudskih ruku, jeste i to da je ovo jedina fotelja koja poseduje 3D efekat.

SOFO fotelja je Vaš lični proizvod! Osim 4 automatska programa, ova fotelja poseduje 6 finih podešavanja kako bi svaka osoba mogla da podesi prema sebi, u zavisnosti od toga da li želi jaču ili slabiju masažu. Raznovrsnost masažnih opcija omogućava da se iz dana u dan masirate na drugačiji način, i to preko sopstvenog mobilnog uređaja uz posredstvo aplikacije podobne za android i iPhone platforme.

Takodje, u ponudi se nalaze i ručni masažeri, masažni pojas (NAJMANJI MASAŽER NA SVETU!), masažna sedalica, kao i body shaper i sobni bicikl koji su deo fitnes programa najnovije generacije za održavanje opšteg stanja organizma, kondicije, mršavljenje, zatezanje, anticelulit programa i masaže koji će našim klijentima omogućiti savršen izgled! Ako volimo sebe, zavolećemo i SOFO.

SOFO INTERNATIONAL deo je Satelit Premium Group sa sedištem u hotelu Hyatt Regency u Beogradu, koja posluje više od 20 godina, zapošljava preko 200 zaposlenih na teritoriji Balkana i Ujedinjenih Arapskih Emirata i dobitnik je prestižne nagrade „Biznis Partner“ .

Poručite već danas SOFO masažnu fotelju sa čak 5 godina garancije ili ostale proizvode iz našeg asortimana na brojeve telefona 063/413-113, 011/614-9376, 011/614-9375 ili na veb-sajtu www.sofo.rs .

 

Foto

SOFO INTERNATIONAL DOO Nameštaj Beograd
SOFO INTERNATIONAL DOO Nameštaj Beograd
SOFO INTERNATIONAL DOO Nameštaj Beograd

Video

Vrste plaćanja

Putem administrativne zabrane / rate