Zatvori

Obućari, popravka obuće na Altini na Galenici u Batajnici u Zemun polju Beograd

Obućari, popravka obuće Altina, Galenika, Batajnica, Zemun polje. Potrebni su vam obućari, popravka obuće u delu grada Altina, Galenika, Batajnica, Zemun polje, Beograd. U našoj kategoriji obućari, popravka obuće možete pronaći sve informacije i firme iz oblasti obućari, popravka obuće na Altini na Galenici u Batajnici u Zemun polju, prezentacije, ponude, cene, radno vreme beogradskih firmi u Beogradu.Trenunto nemamo firme po zadatim kriterijumima pretrage u podoblasti: "Obućari, popravka obuće"

Obućari, popravka obuće na Altini na Galenici u Batajnici u Zemun polju Beograd

Obućari, popravka obuće Altina, Galenika, Batajnica, Zemun polje. Potrebni su vam obućari, popravka obuće u delu grada Altina, Galenika, Batajnica, Zemun polje, Beograd. U našoj kategoriji obućari, popravka obuće možete pronaći sve informacije i firme iz oblasti obućari, popravka obuće na Altini na Galenici u Batajnici u Zemun polju, prezentacije, ponude, cene, radno vreme beogradskih firmi u Beogradu.

FAQ

Da li mogu da produžim ili proširim svoju obuću?

Da, većina obućarskih radnja pruža tu uslugu.

Da li mogu da izvršim skraćenje ili zamenu štikle?

Da, većina obućarskih radnja pruža tu uslugu.

Koje usluge pruža obučarska radnja?

Obućarska radnja se bavi popravkom patika i kožne obuće, kožne galanterije, štikala, zamenom rajfešljusa. Takođe se i bave lepljenjem, ušivanjem, farbanjem, produženjem i proširenjem obuće. Što se tiče platnene patike, moguće je izvršiti zamenu platna.

Filter mobile Filteri Filter mobile Prikaži na mapi
Filter mobile Filteri
Filter mobile
Poništite filtere