Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
Vremenska prognoza Beograd 3℃
Promenljivo oblačno sa kišom
Prognoza za narednih 5 dana
Vremenska prognoza Beograd 3℃
Promenljivo oblačno sa kišom
Prognoza za narednih 5 dana
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
DAJ ŠAPU VRTIĆ I PANSION ZA PSE

DAJ ŠAPU VRTIĆ I PANSION ZA PSE

Odgajivačnice pasa, pansioni za pse Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 18:00
Utorak 08:00 - 18:00
Sreda 08:00 - 18:00
Četvrtak 08:00 - 18:00
Petak 08:00 - 18:00
Subota 10:00 - 15:00
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: 23, 53, Ada1, E2

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Vrtić, pansion, igraonica za pse manjih rasa.
Imate ljubimca kojeg ne želite ostavljati samog? Želite da se Vaš ljubimac igra sa drugim psima i da bude okružen pažnjom i ljubavlju?

„DAJ ŠAPU“ JE PRAVO MESTO ZA VAS!!!! 

VRTIĆ – „Daj šapu “ je vrtić za pse manjih rasa. Predivno uređen prostor ispunjen pažnjom i ljubavlju prema Vašim ljubimcima. Vrtić „Daj šapu“ je dnevni boravak za vaše male pse dok ste odsutni i niste u mogućnosti da provodite vreme sa njima, a ne želite da oni ostaju sami. Vrtić „ Daj šapu“ je osmišljen kao prostor gde se vaš ljubimac čuva, igra i druži sa drugim psima. Mi smo tu da pružimo ljubav i pažnju dok vi radite ili obavljate neke važne i neodložne poslove. Vrtić „Daj šapu“ je tu da vaši dragi ljubimci ne bi morali ostajati sami, da ne cvile, laju i uništavaju stvari po kući.

Vi samo odlučite a vrtić „ Daj šapu“ će sa sigurnošću ispuniti vaša očekivanja!

PANSION  - Pansion „Daj šapu“ je osmišljen kao primer toplog doma za vašeg ljubimca kad niste u mogućnosti da ga povedete sa sobom na put. Ne želite da ga mučite dugim satima provedim u raznim prevoznim sredstvima,bojite se kako će podnositi sunce, so, pesak i da li će praviti štetu u hotelima ili smeštaju – dovedite ga u pansion „Daj šapu“ i vi ste rešili sve vaše probleme.

Pansion „Daj šapu“ je raj za vašeg ljubimca. Mažen i pažen prema vašim instrukcijama, u ljubavi, igri vašim ljubimcima će vreme proleteti ,a dočekaće vas veseli, živahni i razdragani. Mi njih u pansionu „Daj šapu“ ne posmatramo 24 h, mi njih 24h  volimo, pazimo i mazimo i činimo sve da što bezbolnije prevaziđu odvajanje od svojih vlasnika. Pansion „Daj šapu“ vam stoji na raspolaganju!

NEGA  -Zašto ne spojiti lepo i korisno?! Dok je vaš pas kod nas na čuvanju i igranju mi ga možemo lepo okupati i srediti najsavremenijim preparatima. Vaš pas se lepo izigrao i dočekao vas čist, srećan i veseo. Nega „Daj šapu“ vam stoji na raspolaganju!

„Daj šapu“ čuva pse kad vi ne možete i kada ste sprečeni.
U divnom prostoru čekamo vas da proverite naše usluge!

Pozovite odmah i obezbedite mesto za vašeg ljubimca na vreme.

Broj mesta je ograničen!

 

Foto

DAJ ŠAPU VRTIĆ I PANSION ZA PSE Odgajivačnice pasa, pansioni za pse Beograd