ASKA OPREMANJE DEČIJIH IGRAONICA

Opremanje dečijih igraonica i igrališta Beograd

Adresa: Nikole Grulovića 1b, Veliki mokri Lug
Beograd Telefon: 064/3939-674
E-mail: aska.szr@gmail.com
Sajt: www.igraoniceaska.co.rs

4.5/ 5stars

ASKA oprema za igraonice, rođendaonice, tržne centre, yumping arene, zabavne parkove, laser arene...

Oprema za igraonice Aska je izrađena sa ljubavlju i maštom. Dečija igraonica je poseban svet za najmlađe u kome pored mašte, naši stručnjaci posebnu paznju posvećuju zaštiti i kvalitetu igre.

Atesti koje posedujemo govore sa kojom pažnjom biramo materijale i sadržaje. Konstrukcije su u skladu sa najvišim standardima kvaliteta i bezbednosti opreme za dečija igrališta i igraonice.

Ogroman broj objekata raznih površina i zahteva svrstao nas je u lidere u opremanju dečijih igraonica. Kvalitetno smo opremili kako skromnim, a zabavnim sadržajima manje igraonice, tako smo zadovoljili i velike objekte extremnim toboganima, trambolinama, vulkanima i ostalim konstrukcijama. I tu smo i dalje inovatori kako sadržajem tako i oblikom i dizajnom.

Oslikavanje zidova je poseban oblik dodatnog ukrašavanja. Usklađenost boja, materijala i estetika su glavne osobine kvalitetnih enterijera. Ne gubeći iz vida da deci u njihovom dobu treba pružiti sto veći i raznovrsniji spektar boja, mi svakom prostoru dajemo originalnu notu i Vaš pečat.

3D elementi, grafika, oblici upotpunjuju ambijent i dočaravaju priču ili svet u koji deca ulaze dolaskom u Vašu igraonicu. Čitav gradić, park, džunglu, brodove, životinje i druge oblike pravimo kao sastavni deo opreme za igraonice.

Vek trajanja opreme za igraonice Aska je izuzetno dugotrajan što svedoče igraonice koje su najstarije na ovim prostorima. Zanimljivošću i kvalitetom opreme one uspešno konkurišu novim igraonicama koje se otvaraju.