Zatvori
MOBI OPTIKA Optika Beograd

MOBI OPTIKA

Optika Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Dodatne Lokacije

Sve je počelo u malom gradiću naziva HOYA (danas preimenovanog u Nishitokyo) 1941. Dva brata, Shoichi i Shigeru Yamanaka imali su ambiciozan plan za proizvodnju dioptrijskih sočiva za naočare. 1. Novembra 1941 godine osnovana je Toyo Optical Glass Manufacturing, kasnije HOYA Corporation.

Strast za proizvodnju superiornih sočiva za naočare.

Uprkos raznovrsnosti proizvoda, HOYA-ina strast za dioptrijskom sočivima za naočare ostaje pokretačka snaga poslovanja. Neverovatna želja za inovacijama doprinela je revolucionarnim rezultatima. Na području anti-refleksnih slojeva, HOYA je postigla svetsku reputaciju. Rezultati sežu u 1963., kada je HOYA uspešno aplicirala anti-refleksni sloj na mineralnom dioptrijskom sočivu za naočare.

Usluga: sastavni deo HOYAinog DNA

HOYA je kroz godine puno vremena ulagala u osluškivanje potreba individualnih klijenata. Zato je usluga sastavni deo Hoyine organizacije. Hoya je uverena da istinska dodana vrijednost može biti postignuta otvaranjem partnerima i klijentima koji su glavni činitelj Hoyinog uspeha.

Hoyine fabrike rade 24 sata dnevno, 365 dana u godini nudeći širok raspon usluga, od gotovih sočiva do usluga ugradnje uz interaktivne alate kao što su Hoyalog program za naručivanje sočiva, MyStyle iDentifier program za narudžbu MyStyleV+ progresivnih sočiva kao i uređaj za video centriranje visuReal.

Hoya uvijek nastoji da razvije nove tehnike kalkulacije i metode optimizacije koje daju potporu razvoju naprednijih dizajna dioptrijskih sočiva za naočare.

Kako bi pozitivno uticali na kupovno iskustvo klijenta, Hoya kontinuirano radi na razvoju uslužnih koncepata i alata da bi potpomogla klijentima u svakodnevnom radu.
Hoya također veliku važnost posvećuje edukaciji profesionalaca organizacijom zanimljivih predavanja i treninga na Hoya Faculty-u u Budimpešti.

Sve navedeno ne bi bilo moguće bez InnoVision-a, Hoya-ine vizije o inovaciji i Hoya-inim inovacijama vezanim uz vid. InnoVision je temelj na kojem Hoya kreira tehnologiju, dizajn i premium usluge u ovom trenutku i u budućnosti.

Filozofija InnoVision-a sastoji se od 4 temelja koji su u korelaciji:
Vizualna percepcija - razumevanje osetljivosti mozga na magljenje slike
Vizualno iskustvo - postizanje najtočnije korekcije optimizacijom dioptrije
Verifikacija dizajna - provera rešenja optičkog dizajna za postizanje maksimalnih performansi dizajna
Ljudsko ponašanje - označavanje klijentovih potreba za bolje podudaranje finalnog proizvoda korisniku

Foto