Zatvori
ZLATARA BABIĆ I SATOVI BABIĆ Otkup satova Beograd translate.Član 5 godina

ZLATARA BABIĆ I SATOVI BABIĆ

Otkup satova Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 10:00 - 19:00
Utorak 10:00 - 19:00
Sreda 10:00 - 19:00
Četvrtak 10:00 - 19:00
Petak 10:00 - 19:00
Subota 09:00 - 15:00
Nedelja Ne radimo

Dodatne Lokacije

Zlatarske radnje Babić nalaze se na dve lokacije u gradu, u samom centru grada ulica Sremska 6 i na Banovom brdu - Požeška 108a, gde je i najstarija radnja u ovom delu grada.
Poseban razlog da posetite naše radnje je izuzetna kolekcija od preko 100 modela burmi i veliki izbor vereničkog prstenja.

Širok asortiman zlatnog i srebrnog nakita koji svojim izgledom zadovoljava sve zahteve od klasičnog do modernog, od svakodnevnog do nakita za specijalne prilike, rezultat je ljubavi prema finom zanatu.
Pridružite se velikom broju klijenata koji imaju poverenje u generacijsko iskustvo majstora.

   
office@zlatarababic.rs
www.zlatarababic.rs
www.burme.co.rs 

Satovi Babić Beograd je firma čija je glavna delatnost prodaja ručnih satova. Svrstavamo se među lidere na našem tržištu u domenu ponude i plasmana ručnih muških i ženskih satova. Firma okuplja ambiciozne i sposobne ljude koji svojim radom i znanjem doprinose širenju poslovanja.

Na tržištu smo prisutni više od deset godina i svakim delom poslovanja prezentujemo izuzetno visok kvalitet ponude finih ručnih satova.
Renomirani proizvođači ARMANI, GUESS, JACQUES LEMANS, CASIO, DIESEL, ESPRIT, FESTINA, FOSSIL, GO – GIRL ONLY, SECTOR, DKNY, MORGAN, SEIKO, MICHAEL KORS.

Moto naše firme je uspešno poslovanje kroz edukaciju klijenata i partnera, afirmaciju kvaliteta na polju proizvodnje ručnih satova i unapređenje prodaje. Cilj nam je da kontinuirano, kroz svaki segment poslovanja opravdamo stečeno poverenje. Mi ručni sat prepoznajemo kao odraz stila, statusa, ukusa, lični i jedinstveni životni stil.

 
kontakt@satovibeograd.com
www.satovibeograd.com 

Foto


Vrste plaćanja

Kartice Čekovi Putem administrativne zabrane / rate