CORNER PUB

Pivnice Beograd

Adresa: Gavrila Principa 58, Savski venac
Beograd Telefon: 011/40-91-778, 064/11-44-144
E-mail: cornerpubbg@gmail.com
Sajt: www.pivnicabeograd.com

4.5/ 5stars

Beograd je za pivopije i uživaoce piva svakako lep kao i Prag i što se tiče piva svakako u tome i ne zaostaje. Poznato je da posle lepote dama naše metropole se ističu cene i kvalitet piva kao jedne od prednosti i garancije dobrog provoda u našoj metropoli.

Ponuda točenih piva u našoj pivnici Corner Pub je svakako odabrana:Češka piva – Kozrl svetlo, Kozel tamno, Češki špricer, Pilsner Ulqurell; Minhensko- Paulaner mutno pšenično, Ocoberferfest bistro (6%); domaće točeno pivo. Takođe i odabir flaširanih piva je odmeren i delikatan: Paulaner,Grolsh, La trappe, Rusko tamno (10%). Corner Pub pivnica vam nudi kao mogućnost da kod nas poručite i pivo za poneti.

Corner Pub ima odličnu ponudu rakija: dunja, šljiva Gorda, Manastirska šljiva (rakija proizvedena od suvih gnjilih šljiva).

Cene piva u Pivnici Corner Pub su takve da su pristupačne svim uživaocima piva pa tako da i u tom smislu svako može pronaći pivo po svojoj meri.

U Corner Pub pivnici izuzetnu ponudu piva prati i delikatna i izuzetna ponuda Čeških, Bavarskih, Pivskih i svakako Srpskih kobasica. Kao specijalitete naše pivnice u ponudi su idelikatno pripremljena svinjska rebarca i dimljene svinske kolenice.

Pivnica ne bi bila potpuna bez svežeg bavarskog peciva koje ste u prilici da poručite i konzumirate u Corner Pub-u u toku celog dana.

Corner Pub je omiljeno mesto za okuplanje studenata, mladih ljudi, stranaca- jednom rečju mesto za svakog opuštenog gosta.

Pivnica Corner Pub se nalazi u donjem centru grada u samom čvorištu i raskršću puteva našeg velegrada pa samim tim i odiše atmosverom jedne istočno Evropske metropole.