ETNO RESTORAN MALA KUĆA

Pivnice Beograd

Adresa: Skadarska 30, Stari grad
Beograd Telefon: 011/7232-649, 063/277-080
E-mail: dragan.primapasta@gmail.com
Sajt: www.kapetankocaputuje.com

4.5/ 5stars

Kapetan Koča - hit u Beogradu - etno pub u Skadarliji

Ukoliko nas do sad  niste otkrili, a dopada Vam se atmosfera kojom odiše Skadarlija, kao jedan od najstarijih delova Beograda, očuvana od davnina, koliko je to moguće, onda razmislite kakvo uživanje pruža etno pub u ovom okruženju.

Sve što treba zateći na jednom ovakvom mestu, očekuje Vas u Skadarskoj broj 30. Restoran, pivnica, pub ili jednostavno ""KOČA" pruža Vam fantastičan užitak svakodnevno, do ranih jutarnjih sati uz živu muziku, hleb koji se svakog jutra peče, ali i vrhunski roštilj... više vrsta piva, rakija i vina.

Spoj jedne etno priče sa prvim decenijama 21. veka nudi boemsku zabavu ne utičući na Vaš ukus i potrebe, koje ste možda probali u sred Pariza... to je "KOČA"!

Unikatni enterijer, oslikan četkicom akademske slikarke čijim venama teče boemska krv, hrana o kojoj se priča, piće i muzika drže vas u najboljem raspoloženju sve do jutra.
Ponosno tvrdimo da kada jednom uđete u našu pivnicu, postajete sastavni deo ove neverovatne priče.

Detalji koji Vas okružuju u našem prostoru govore o tome da smo prostor radili sa željom da o nama pričate i svaki put se nanovo vraćate...

Hrana koja obiluje specijalitetima, unikatno domaće vino, pesma i karakteristična atmosfera su naši aduti!

Predjela, jela sa roštilja, riba, salata i kolači, a majstori svojih zanata stoje iza svakog tanjira koji naručite. Na skadarlijskoj kaldrmi, jedan ovakav pub nastao je iz potrebe da Vam pružimo nezaboravne momente, a kako stvari stoje, tek otkrivamo da smo i više nego uspeli u tome. Sve se ovo lako da proveriti, ali pazite, postaćete zavisni!!!

Mi tvrdimo, a vi proverite da su naši specijaliteti, specijaliteti u pravom smislu te reči i retko se gde mogu naći. Otkrijte koliko su ukusna "kapetanova đulad" (svinjski file punjen kajmakom, kulenom i kačkavaljem, serviran na kriškama pomorandže), dimljeni pileći batak kao i gulaš čorba, koju tako reći, možete probati samo kod nas.
Nudimo jagnjetinu i teletinu ispod sača, vrhunski roštilj na ćumuru, dimljeni vrat i dimljeni batak

Kreirali smo meni za gurmane, koji obiluje raznim vrstama kobasica, a imamo izvrstan izbor specijaliteta sa roštilja, a na koje smo posebno ponosni i koji su pripremljeni isključivo od junećeg mesa. Za one najzahtevnije sa istančanim ukusom predlažemo "Pirotsku viagru". 

Naš meni možete pogledati >> OVDE

Radno vreme: 12-02h