AVALA

Plastifikacija Beograd

Adresa: Slanački put 26, krug IGM Trudbenik, kod velikog dimnjaka
Beograd Telefon: 011/2758-030, 069/2758-030
Sajt: www.szravala.com

4/ 5stars

Naša AVALA je osnovana 1986. godine, u jednom malom mestu pored Beograda, kao radionica za izradu metalne galanterije. Zbog potrebe za zaštitom metala pionirski počinje da se bavi elektrostatičkim lakiranjem metalnih delova (plastificiranjem) još od 1989. godine.

Tada se opredeljuje za GEMA uredjaje , i od tada do danas je posedovala tri generacije njenih uređaja. Uslovi tržišta su diktirali da AVALA prestane da se bavi proizvodnjom metalne galanterije, i koncetriše kompletna svoja postrojenja na pružanja usluga plastificiranja klijentima kojima je to bilo potrebno. Tada se seli u samo žarište, na samo nekoliko kilometara od samog gradskog centra.

Sadašnja AVALA se nalazi u krugu stare ciglane IGM TRUDBENIK-a na Karaburmi. Opremljena je najsavremenijim mašinama u tom polju. U želji da klijentima pružimo što kvalitetniju uslugu opredelili smo se za male komade, težine do 20 grama, koje farbamo u bubnju. Takodje radimo i velike komade gabarita (dimenzija) 2150 x 1400 x 1000 mm koje radimo u CYCLON i VENTURI filterskim kabinama i pećima za polimerizaciju.