Zatvori
PLASTAMEN Plastifikacija Beograd translate.Član 5 godina

PLASTAMEN

Plastifikacija Beograd
Akcija
Pohvalite Bio / Bila sam ovde Ocenite nas Prijavite grešku! Pošaljite poruku

Radno vreme

Ponedeljak 08:30 - 16:30
Utorak 08:30 - 16:30
Sreda 08:30 - 16:30
Četvrtak 08:30 - 16:30
Petak 08:30 - 16:30
Subota Ne radimo
Nedelja Ne radimo

GSP

  • Autobus: 27, 27e, E6

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Parking

Plastificiranje vršimo u pećima od kojih je najveća dimenzija 4 x 2 x 1 metar. Naša efikasnost obezbeđuje kratke rokove usluge plastificiranja. Usluga podrazumeva i adekvatnu pripremu tj odstranjivanje masnoće, korozije ili starih slojeva zaštite. Priprema za plastifikciju vrši se hemijski, odmašćivanjem čelika i nagrizanjem aluminiuma ili mehanički, peskiranjem. Čelični elementi se odmašćuju rastvorom gvožđe-fosfat-oksida koji na površini čelika ostavlja zaštitno-vezivnu podlogu idealnu za nanošenje antikorozivne zaštite.

Na pripremljene površine, elektrostatskim aparatom, nanosi se željena boja u prahu. Metalni predmeti sa nanesenom bojom se zagrevaju u peći pri čemu dolazi do rastapanja (polimerizacije) praha a potom i njegovo očvršćavanje na površini metala.

Nakon hlađenja, metal je zaštićen od korozije jer je obložen plastičnim polimerom koji je otporan na vodu, habanje i mnoge agresivne hemikalije.

U zavisnosti da li će plastificirani elementi biti izloženi spoljnim atmosferskim uslovima ili su deo nekog enterijera, primenjuje se adekvatna vrsta polimera kojim se metal dekoriše i štiti od korozije. Za spoljnje uslove (kiša , sunce, sneg, vetar) preporučuju se dva sloja, prvi epoksidni koji je bolji zaštitnik od korozije zbog male poroznosti i drugi poliesterski koji je trajan pod uticajem sunčevih UV zraka. Za enterijere se koristi samo epoksidni polimer.

Dobićete 10% trenutnog popusta na avansno plaćanje.

Platite opcije PLASTAMAT-a

* Ne plaćate prevoz aparata u Srbiji
* Ne plaćete instalaciju aparata i puštanje u rad
* Ne plaćate obuku za Plastamat
* Zadržite uštedu

Otkrijte "Plastamat" aparate

Plastamati su pouzdani i jednostavni za rukovanje i održavanje.

Odlične cene aparata i rezervnih delova.

Brza servisna usluga štedi Vam hiljade eura troškova održavanja i pruža maksimalnu produktivnost.

Reagujte pametno i ostvarićete najbolji izvor prihoda i obrta.

Obojićete više površina sa manje troškova.

Ova ponuda ne može da se poredi sa drugim ponudama na našem tržištu jer nigde nećete dobiti PLASTAMAT performanse i opcije za manje novca.

Foto