Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
FITNESS CENTAR NO LIMIT

FITNESS CENTAR NO LIMIT

Power plate Beograd

Radno vreme

Ponedeljak 08:00 - 22:00
Utorak 08:00 - 22:00
Sreda 08:00 - 22:00
Četvrtak 08:00 - 22:00
Petak 08:00 - 22:00
Subota 08:00 - 19:00
Nedelja ne radimo

GSP

  • Autobus: ada4
  • Tramvaj: 14, 5, 6, 7

Dodatne Lokacije

Korisne informacije

Individualni treninzi

Fitness centar NO LIMIT osnovan je 01.09.2009. god. Uspeh NO LIMIT-a temelji se na zadovoljstvu i rezultatima naših klijenata. Uz prijatnu atmosferu i stručne trenere postignite maksimalne rezultate.

Kako radi?

Acceleration Training™ na Power Plate® spravi izbacuje iz ravnoteže vaše telo, podstičući ga da na svaku vibraciju odgovori refleksnom kontrakcijom mišića, od 25 do 50 puta u sekundi. Takodje, ove kontrakcije se moraju odvijati u više dimenzija, obzirom da Power Plate® mašina pokreće svoju platformu u tri ravni. Reakcija koja proisitče je neverovatno povećanje snage i izdržljivosti vaših mišića.

Princip na kome Power Plate® sprava radi, leži u Njutnovom zakonu: da je sila jednaka masa puta ubrzanje, odnosno f=m x a. To zapravo znači da snagu i izdržljivost tela možemo povećati dodavanjem više mase ili više ubrzanja. Mnoge vrste treninga koriste povećanje mase - tegovi i mašine sa tegovima, dok Power Plate® umesto toga, koristi drugu stranu jednačine, primenjujući ubrzanje na telo, dok vaša masa tj. težina tela, ostaje ista.

Revolucija u treniranju

Ovo je prava revolucija u treniranju, jer sada možemo da optimalno opteretimo ljudski skelet, minimizujući opterećenje na zglobovima, tetivama i ligamentima. Gravitacija je sila koja deluje na ljudsko telo svakoga dana i u svakoj sekundi, bilo da smo u pokretu ili da mirujemo. Kroz Acceleration Training™ vežbe, Power Plate® čini da se osećate kao da ste teži, svaki put kada povećate ubrzanje.

Rezultat je vežbanje pod većom gravitacijom u svakom pokretu koji izvodite. Ovo je suština svih vežbi snage i kondicije, gde Power Plate® sprave jednostavno koriste drugi deo dobro poznate jednačine: sila je jednako masa puta ubrzanje! Zapravo, izvanredni rezultati proizašli iz Acceleration Training™-a, poštuju iste biološke i fiziološke zakone tela poput bilo koje druge forme treninga. Razlika je prosto u prirodi stimulacije mišića (u ovom slučaju faktorom ubrzanja), a ne u načinu rekacije ljudskog tela.

Naučnici daju zeleno svetlo

The Advanced Vibration Technology™ koja stoji iza Power Plate®-a je razvijena u svrhe Sovjetskog kosmonautskog programa 60-ih godina XX veka, da bi pomogla kosmonautima da se izbore sa efektima slabljenja u uslovima bestežinskog stanja u svemiru. Power Plate International® je prilagodio i unapredio ovu tehnologiju da bi zadovoljio, ne samo vrhunske sportiste, već i rekreativce, ljubitelje fitnesa. Power Plate® se koristi u mnogim zdravstvenim ustanovama, rekreativnim centrima, banjama i rehabilitacionim centrima. Power Plate® poseduje MDD sertifikat.

Proveren kvalitet

Trodimenzionalna vibraciona tehnologija kojom se Power Plate® služi je vodeća u industriji fitnesa, a njena pozitivna dejstva su rezultat obimnog teorijskog i nezavisnog naučnog istraživanja. Ova istraživanja se nastavljaju u Americi (SAD), Evropi i Aziji. Naša organizacija uključuje i istaknuti Naučni Medicinski Savetodavni Odbor sastavljen od 10 stručnjaka iz celog sveta. Savetodavni odbor i naš tim za edukaciju i trening su pod internacionalnim Power Plate® ugovorom o unapređivanju nauke na poboljšanju zdravlja i kondicije putem vibracija i oni pokazuju zašto je vrhunska sprava, podjednako dobra i za profesionalnu i za ličnu upotrebu.

Fitnes centar No Limit osnovan je sa jednim ciljem, da svakom našem klijentu u prijatnom ambijentu i uz stručno osoblje omogućimo maksimalne rezultate za što kraće vreme. Nudimo Vam rešenje za probleme sa viškom kilograma, zatezanjem tela, povećanjem mišićne mase, mršavljenjem i sve

to na potpuno prirodan način. Treninzi su individualnog tipa, a uz profesionalni pristup i potpunu posvećenost naših trenera svakom klijentu, dovešćemo Vaše telo do zavidne forme i željenog izgleda.

Opremljeni smo sa najsavremenijim spravama koje su razvijene za potrebe olimpijskih sportista Power Plate, Precor FTS Glide i druge standardne sprave i rekviziti, omogućiće Vam efikasno i brzo ostvarenje cilja, koji će rezultirati bržim efektom jer je sam trening intenzivniji i efikasniji od uobičajenih, bilo da je u pitanju teretana, trčanje ili bilo koji drugi vid fizičke aktivnosti.

Fitnes centar No Limit nalazi se na granici opština Vračar i Zvezdara.

Zbog jako velikog problema sa parkiranjem automobila, što svima nama stvara glavobolju na samu pomisao vožnje obezbedili smo Vam besplatan parking, a samim tim i uštedeli vreme za sam trening.

Na Vama je da nas posetite, a ostalo je naš posao. Zakažite besplatan probni trenig i uverute se u naš kvalitet.

Foto