DEČIJI VRTIĆ NAŠ VRTIĆ

Predškolske ustanove i privatni vrtići Beograd

Adresa: Rajka Mitića 14, Autokomanda
Beograd Telefon: 063/586-119, 011/4096-685
E-mail: office@nasvrtic.rs
Sajt: www.nasvrtic.rs

4.5/ 5stars

Predškolska ustanova "Naš vrtić" je novi vrtić na teritoriji grada Beograda. Osnovani smo tekuće 2016. godine ali ljudi koji će biti ogledalo ustanove imaju dugogodišnje iskustvo rada sa decom.

Nalazimo se u blizini Autokomande, ulica Rajka Mitića br.14.

"Naš vrtić" je mesto za igru, istraživanje i učenje. To je mesto gde deca srećno odrastaju, grade iluzije, sopstvene i autentične ideje. Uče da vrednuju, izražavaju, stvaraju, putuju, povezuju, zaključuju i kreiraju.

Vrtić prema raspoloživim kapacitetima na površini od oko 600m2, lokaciji, stručnosti vaspitno - obrazovnog osoblja, enterijeru, opremljenosti igrovnim i didaktičkim materijalima i ponudom različitih sadržaja i programa, a prema standardima kvaliteta rada, zadovoljava potrebe za prijem dece predškolskog uzrasta (jasle uzrasta od deset meseci do tri godine i vrtić od tri godine do polaska u školu), osigurava bezbednost i kvalitetnu realizaciju vaspitno - obrazovnog rada i izlazi u susret potrebama dece i porodice.

Naš profesionalni cilj je da budemo najbolji, praćenjem svetskih trendova postavljamo standarde u pogledu predškolskog obrazovanja, pružimo kvalitetnu uslugu uz pristupačnu cenu.

Prostor je organizovan tako da se na svakom spratu boravi jedna uzrasna grupa. Svaka prostorija je klimatizovana, opremljena najsavremenijim didaktičkim sredstvima za pravilan rast i razvoj Vaših mališana. Takođe, objekat je obezbeđen i video nadzorom, kako biste mogli da pratite napredak vašeg deteta i kada niste pored njega.

Za pravilan rast i razvoj svakog deteta, bitan je boravak u prirodi. Zato kod nas deca mogu da se druže, igraju i mnogo toga nauče boravkom u našoj velikoj-maloj oazi.

“Naš vrtić” raspolaže i sa posebnom prostorijom namenjenom za sportske aktivnosti. Sportska sala, površine od oko 100m2, podnim i zidnim tapaciranjem bezbedna i dobro opremlja rekvizitima za razlličite sportove kako bismo pružili detetu mogućnost da se oproba u svemu.  

Radno vreme:

- pon-pet: 07:00-18:00
- sub: 07:00-15:00 

Dodatne usluge:

* Engleski jezik            
* Školica sporta
* Školica tekvonda
* Školica šaha
* Školica plesa
* Školica glume
* Logoped
* Psihoterapeut
* Stomatolog

Tokom boravka mališanima su obezbeđeni obroci koji svojom raznovrsnošću zadovoljavaju sve njihove potrebe. Jelovnik je formiran od strane nutricioniste i prilagođen uzrastu deteta.

Pozivamo Vas na druženje, “Naš vrtić” uvek nudi više.

Da biste se detaljnije informisali, posetite naš sajt:  www.nasvrtic.rs
Možete nas kontaktirati putem e.pošte: office@nasvrtic.rs
Ili pozvati telefonom: 063/586-119