DEČIJI VRTIĆ PČELICE - PRIVATNA PREDŠKOLSKA USTANOVA (VRTIĆ I JASLICE)

Predškolske ustanove i privatni vrtići Beograd

Adresa: Bulevar Arsenija Čarnojevića 68, Novi Beograd
Beograd Telefon: 011/3114-102, 062/474-104
E-mail: vrticpcelice@gmail.com
Sajt: www.vrticpcelice.rs

4/ 5stars

VERIFIKOVANA PRIVATNA PREDŠKOLSKA USTANOVA - PRIVATAN VRTIĆ
Vrtić funkcioniše u prostoru od 220 m2 i obuhvata 4 vaspitne grupe uzrasta od 1-7 godina. Grupe su definisane uzrasno u kombinaciji sa individualnim karakteristikama deteta. Koncept vrtića odredjen malim grupama omogućava optimalno bavljenje ovim uzrastom i obezbedjenje individualnog tretmana deteta u kombinaciji sa uvodjenjem u proces socijalizacije boravkom u grupi vršnjaka.

Ustanova je opremljena namenski u skladu sa karakteristikama i potrebama dece predškolskog uzrasta. Pri opremanju prostora poštovan je princip uzrasnog standarda u opremanju, ali i estetski princip u cilju višestruke stimulacije razvojnih potencijala.

Vaspitno-obrazovni proces se ne odvija samo unutar vrtića, već se deca odvode i u kulturne, sportske, proizvodne ustanove da uživo vide kako se dela i stvara.

Pored predškolskog programa vaspitno-obrazovnog rada vrtića verifikovanog od strane ministarstva prosvete koji svakodnevno realizuju vaspitači, postoje i dodatni programi:

Engleski jezik
gde se deca upoznaju sa osnovnim engleskim vokabularom kroz živu reč, slike, audiomaterijal, tako da u kombinovanoj edukativno-dramskoj formi bivaju lako zainteresovana za ovladavanje stranim jezikom;

Balet

Tekvondo klub Galeb - www.tkdgaleb.org.rs
taekwondo je dinamičan borilački olimpijski sport i drevna vestina sa Dalekog istoka. Krasi ga izuzetna nožna i ručna tehnika, brzina i elegancija. Jača duh, popravlja koordinaciju pokreta i koncentraciju. Utiče na pravilno držanje tela, oblikuje mišiće, razvija borbenost, ali i solidarnost i prijateljstvo, kao i postovanje protivnika.

Ustanova realizuje program stručne podrške porodici – psihološko savetovalište za roditelje i radionice porodične edukacije.

Dečiji vrtić Pčelice je verifikovana privatna predškolska ustanova od strane Ministarstva prosvete. Osnivač i direktor privatne predškolske ustanove “Dečiji vrtić Pčelice” je diplomirani psiholog Maja Todorović. Vrtić je počeo sa radom 2005. godine.