PREDŠKOLSKA USTANOVA BELI DVORAC

Predškolske ustanove i privatni vrtići Beograd

Adresa: Šumatovačka 143, Vračar
Beograd Telefon: 065/5121-746, 011/2494-633
E-mail: dunjamilankovic@yahoo.com

4.5/ 5stars

SUBVENCIJE GRADA BEOGRADA!

Svakodnevno u Belom Dvorcu, naši drugari, kroz igru, zabavu i smeh uče da budu veliki mali ljudi stvarajući čaroliju. Kroz mnogobrojne programe i posvećene vaspitače zajedno pevamo, mislimo, učimo, volimo, vežbamo, seckamo, lepkamo, pravimo, oblikujemo, bojimo, pitamo i... stvaramo najčarobniji svet. Otkrijte zašto je Beli Dvorac pravo mesto za vaše dete.

Vrtić Beli Dvorac se nalazi na Vračaru. Naš kutak se prostire na više od 400m2, poseduje dva dvorišta i tri velike terase. Svojom kreativnom i pozitivnom energijom, šarmom, lepotom, kvalitetom, kao i pristupačnim cenama, sigurni smo da ćete kod nas za svoje mališane vrlo brzo pronaći omiljeno mesto igre, drugarstva, ali i edukacije. Kroz mnogobrojne opuštajuće radionice Vaše dete će naučiti nove stvari, igraće se kreativno i zabavno, sa različitim materijalima.
Sa Vašim detetom svakodnevno radi pedagog, psiholog, logoped, vaspitač, medicinska sestra vaspitač, nastavnik engleskog jezika, saradnik za sportić, salsu, korektivnu gimnastiku i doktor pedijatar.

Radno vreme vrtića je od 7.00 do 18.00. Pored celodnevnog, nudimo i poludnevni boravak.

Zavirite u Beli Dvorac i odaberite najbolje za svoje dete!