Zatvori
  • 011info Belgrade guide English version
  • 011info Beogradski vodič
ALISA BEAUTY STUDIO

ALISA BEAUTY STUDIO

Profesionalna šminka Beograd
  • Adresa: Kneza Višeslava 31k, Vidikovac
  • Telefon: 064/6688-310

Korisne informacije


Kozmetički salon Alisa Beauty nalazi se na Vidikovcu, u ulici Kneza Višeslava 31k. Sa svojim radom započeli smo prvenstveno motivisani željom da Vam omogućimo adekvatan spoj spoljašnje i unutrašnje lepote. Budući da jednaku pažnju kozmetički salon Alisa Beauty posvećuje onom što Vas na površini čini lepima, kao i unutrašnjim vrednostima pronašli smo najbolji način da istaknemo Vašu lepotu i jedinstvenost.

Svojim radom kozmetički salon Alisa Beauty trudi se da Vam pomogne da u sebi pronađete ono nešto što Vas čini posebnima i pokrenete ga da radi za Vas. Želimo da Vam omogućimo da steknete samopouzadnje osećajući se lepo u svojoj koži. Samo jednakom brigom o spoljašnjem i unutrašnjem delu Vaše ličnosti bićete u stanju da zablistate.

Kozmetički salon Alisa Beauty Vam nudi sledeće usluge:

PROFESIONALNO ŠMINKANJE

- profesionalno šminkanje za mature (NYX, MAC,..)
- profesionalno šminkanje za svadbe (NYX, MAC,..)
- profesionalno šminkanje za godišnjice(NYX, MAC,..)
- profesionalno šminkanje za rođendane(NYX, MAC,..)

Rešenja za isticanje Vaše lepote u vidu profesionalne šminke pogodna su za sve dame koje često nemaju dovoljno vremena zbog različitih obaveza da provedu vreme šminkajući kod kuće ili su jednostavno nezadovoljne izgledom detalja na svom licu. Visoko kvalitetna šminka, koja će Vaše lice ukrasiti na najbolji mogući način.

PEDIKIR

- pedikir u đakuzi kadi uz parafinski tretman
- zaseban parafinski tretman
- klasican pedikir
- ekspres pedikir

MANIKIR

- klasičan manikir
- oblikovanje bojenje noktiju
- izlvanje noktiju
- nadogradnja noktiju
- gel lak

Nokti na prstima Vaše šake ili stopala sređeni u vidu manikir i pedikir tretmana izgledaće zavodljivo i besprekorno. Zanoktice, nokti koji se lome i pucaju ili su odavno izgubili svoju prirodno lepu boju, postaće Vaša davna prošlost uz manikir i pedikir u kozmetičkom salonu Alisa Beauty na Vidikovcu.

 DEPILACIJA- hladna, topla

- ispod pazuha
- polovina noge
- cele noge sa preponama
- ruke
- prepone

Depilacija hladna ili topla po Vašem izboru, učiniće da delovi Vašeg tela budi nežni i glatki na dodir. Efikasna depilacija hladnim ili toplim voskom prepuštena rukama naših stručnih kozmetičara najbolji je način da se lako rešite dlaka sa različitih delova tela.

MASAŽE

- relaks masaža
- parcijalna masaža
- klasična anticelulit masaža
- limfna drenaža
- terapeutska masaža

Savremeni tempo života, svakodnevni stres i napori odražavaju se na Vašem licu i telu. Ukoliko želite opuštanje celog tela ili pojedinih regija, preporučujemo Vam blagotovornu relaks masažu koja dovodi do potpunog opuštanja organizma. Za sve koji imaju problem sa celulitom izdvajamo efikasnu anticelulit masažu koja je specijalno prilagođena određenom vrstom pokreta i pritisaka.

Kontakt informacije:

Adresa: Kneza Višeslava 31k
Mobilni: 064/ 66 88 310

 

Foto

ALISA BEAUTY STUDIO Profesionalna šminka Beograd
ALISA BEAUTY STUDIO Profesionalna šminka Beograd
ALISA BEAUTY STUDIO Profesionalna šminka Beograd